یکی از بنیانگذاران سابق TuSimple از دادگاه ها می خواهد که انتقال دارایی به چین را مسدود کنند
شیائودی هو، یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل سابق استارتآپ کامیونهای خودران TuSimple، از دادگاه منطقه ای کالیفرنیا خواسته است تا دستور منع موقت برای جلوگیری از انتقال داراییهای باقیمانده آمریکا به چین توسط این شرکت صادر کند.
هو، که قصد دارد در ماه دسامبر در جلسه دادگاه برنامه ریزی شده بعدی برای یک دستور منع موقت درخواست کند، امیدوار است که TuSimple را از انتقال ده ها میلیون دلار پول نقد به چین باز دارد. تا سپتامبر، TuSimple تقریباً 450 میلیون دلار سرمایه داشت. هو همچنین خواستار کشف سریع شواهد برای کمک به درخواست های خود برای این حرکت است.
اعلامیه هو به دادگاه که روز دوشنبه ارائه شد، آخرین تشدید درگیری بین TuSimple و برخی از سهامداران آن است، بر سر تلاش های این شرکت برای استفاده از سرمایه سرمایه گذار برای تامین مالی یک تجارت جدید انیمیشن و بازی های ویدیویی تولید شده توسط هوش مصنوعی در چین.
این اولین باری است که هو - که در سال 2022 از سمت خود به عنوان مدیرعامل کنار گذاشته شد - علناً TuSimple و رهبران آن را متهم می کند که دارایی های خود را به سمت کسب و کارهای انیمیشن و بازی که متعلق به یا با ارتباط مستقیم با مو چن، یکی از بنیانگذاران و رئیس TuSimple هستند، متهم می کند. هیئت مدیره، تحت پوشش یک محور تجاری. هو همچنین استدلال کرد که این شرکت مقررات SEC را با عدم اطلاع و یا کسب تایید از سهامداران قبل از تغییر جهت تجاری یا انتقال وجوه به چین نقض کرده است.
هو اکنون یک استارتاپ جدید حمل و نقل خودران در تگزاس را بر عهده دارد
TuSimple که زمانی پس از عرضه اولیه عمومی سهام خود در سال 2021 به 8.5 میلیارد دلار ارزش داشت، با مشکلاتی روبرو شد که منجر به تعطیلی و حذف آن در ایالات متحده در ژانویه 2024 شد. هدف اعلام شده این شرکت تجاری سازی فناوری AV خود در چین بود. اما با گذشت سال، TuSimple نیروی کار خود را کاهش داد، فعالیت های خودران را متوقف کرد و شروع به استخدام کارکنانی برای انجام کارهای مربوط به بازی های هوش مصنوعی و انیمیشن کرد.
سهامداران در ماه آگوست پس از اطلاع از اینکه TuSimple منابعی را برای بازی و انیمیشن هوش مصنوعی اختصاص می دهد، نامه ای به هیئت مدیره ارسال کردند. هیئت مدیره چند هفته بعد با اعلام عمومی واحد تجاری جدید پاسخ داد.
هو این هفته پس از مشاهده پروندهای توسط TuSimple چین که نشان میداد شرکت در حال انتقال پول به خارج از ایالات متحده است، از دادگاه خواست تا یک دستور منع موقت صادر کند. بر اساس اظهارات هو و اطلاعات به دست آمده از پرونده های عمومی، دو شرکت تابعه TuSimple چین در هفته گذشته افزایشی را در دارایی ها به ارزش 150 میلیون دلار ثبت کردند.
در این بیانیه آمده است: «این پروندهها نشان دهنده افزایش مشکوک داراییهای ثبت شده بین این دو شرکت تابعه در یک روز به عنوان پیشرو برای انتقال مقدار زیادی پول نقد از ایالات متحده به چین است. » محتملترین سناریو این است که این پروندهها در چین مراحل مقدماتی قبل از انتقال پول توسط TuSimple ایالات متحده به آن شرکتهای تابعه در چین بوده است.
هو اضافه کرد که چنین نقل و انتقالات نقدی بزرگی «فراتر از روند عادی کسب و کار» و قابل مقایسه با «روزهای اوج فعالیت TuSimple چین است، زمانی که ناوگان کامیون های خودران بزرگ در شانگهای را اداره می کرد» و حدود 700 کارمند در فهرست حقوق و دستمزد خود داشت. تا سپتامبر، TuSimple China حدود 200 کارمند داشت.
فرصت برای سهامدارانی مانند Hou برای به دست آوردن آنچه میخواهند - که برای TuSimple است باید نقد شود تا بتوانند بخشی از زیان خود را جبران کنند - در حال کاهش است.
وقتی صحبت از اجرای کمیسیون بورس و اوراق بهادار می شود، TuSimple در یک منطقه خاکستری قرار دارد. در حالی که TuSimple در اوایل سال جاری از فهرست خارج شد، این شرکت هنوز در SEC ثبت شده است و پس تحت نظارت ایالات متحده قرار دارد. هنگامی که پول به چین می رود، سهامداران در ایالات متحده هیچ پناهی برای پس گرفتن وجوه از سرمایه اولیه خود نخواهند داشت.
TechCrunch با SEC تماس گرفته است تا بداند آیا آژانس در حال تحلیل TuSimple در رابطه با شکایات سهامداران است یا خیر.
بیشتر بخوانید
پاسخ سخنگوی دولت به اعتراض دانشجوی بلوچ درباره کمبود جایگاههای عرضه CNG در سیستان و بلوچستان + فیلم
TuSimple بلافاصله به درخواست TechCrunch برای اظهار نظر پاسخ نداد.
ارسال نظر