پژوهش جدید: خوردن آجیل میتواند خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد
درمان زوال عقل با داروهای فعلی بسیار دشوار است اما میتوان با رژیمهای غذایی خاصی خطر ابتلا به آن را کاهش داد. طبق مطالعهای که روی بیش از 50 هزار شرکتکننده که عمدتاً در اواسط 50 سالگی بودند، انجام شد، افرادی که هر روز یک مشت آجیل میخورند، میتوانند خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهند.
براساس گزارش ScienceAlert، محققان دانشگاه کاستیا لامانچا اسپانیا دریافتند افراد بالای 60 سالی که تا 30 گرم آجیل در روز مصرف میکنند، نسبت به افرادی که آجیل نمیخورند، 16 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل هستند. البته اگر آجیلها بدون نمک مصرف شوند، این عدد به 17 درصد میرسد. همچنین فرقی نمیکرد آجیل خشک، برشته یا پوستکنده باشد.
خبرکاو
ارسال نظر