Planetarians 6 میلیون دلار برای رساندن پروتئین گیاهی خود به مدار خدمات غذایی جمع آوری می کند

تزریق سرمایه 6 میلیون دلاری به Planetarians، یک شرکت مستقر در سانفرانسیسکو که بخشهای کاملی از پروتئینهای گیاهی را تولید میکند، کمک میکند تا به فاز بعدی تولید تجاری خود برود.
آله منچولیانتسو و سرآشپز مکس بارنتهاوس Planetarians را در سال 2013 به عنوان یک شرکت نوشیدنی های تغذیه ای تأسیس کردند. Manchuliantsau به TechCrunch گفت، آنها فقط با 500 دلار بودجه آن را تأمین کردند و 1 میلیون وعده را فروختند، اما آنها همچنین با شرکت هایی مانند Soylent رقابت می کردند که پول Andreessen Horowitz پشت آن بود.
او توضیح داد: رقابت سختی بود. «آنها شروع کردند به ما تضعیف کردند تا با سرمایه گذاری خود ما را از بازار حذف کنند. شروع کردم به فکر کردن، چگونه می توانم به روشی که با تزریق نقدی دیگر قابل کاهش نیست، ضربه بزنم؟»
بنیانگذاران با نگاهی به هزینه مواد تشکیل دهنده ای که در نوشیدنی های خود استفاده می کرد، متوجه شدند که گران ترین ماده پروتئین است. Manchuliantsau با بهینهسازی هزینه پروتئینها بيان کرد که سیارهخواران «مزیت تکنولوژیکی ناعادلانه» خواهند داشت.
او به یاد می آورد که در آن روزها برای یک تن پروتئین سویا 5000 دلار پرداخت کرده بود، و وقتی از او پرسید که این محصول جانبی چقدر هزینه دارد، بيان کرد که از اینکه فهمید فقط 300 دلار است شوکه شده است.
این امر باعث شد تا سیارهخواران به سمت محصولات جانبی یا مواد اولیه چرخهای شوند. با یک کیک روغن آفتابگردان شروع شد که به چیپس تبدیل شد. این شرکت 100000 وعده فروخت، اما یک مشکل در بافت، شرکت را به تابلوی نقاشی بازگرداند، این بار با Barilla، سازنده ماکارونی. با آرد باریلا کراکر درست میکرد که به گفته Manchuliantsau طعم خوبی داشت، اما رنگ تیرهای داشت که برای پاستا اشتها آور نبود.
با این حال، این شرکت را به فکر افتاد که رنگ تیره در کجا اهمیتی ندارد و روی گوشت مستقر شد. سیارهشناسان محتوای پروتئین آن را با استفاده از تخمیر حالت جامد برای تبدیل قارچها به قند بالا بردند و شروع به ساختن شیرینیهای همبرگر کردند که قرار بود در زمان شیوع جهانی در سال 2020 شروع به کار کنند.
این زمانی بود که بنیانگذاران به ایده تخمیر حالت جامد بازگشتند و به دنبال راهی برای انجام این کار بدون نیاز به میلیونها دلار برای ساخت زیرساخت بودند.
"فکر کردم، اگر بتوانیم از مزایای تخمیر استفاده کنیم اما بدون تخمیر چه؟" منچولیانتسو گفت. ما زیست توده را تجزیه و تحلیل کردیم و شروع به جستجوی چیزهایی کردیم که قبلاً در بازار موجود بود، و مخمر آبجو را پیدا کردیم، محصول جانبی تخمیر آبجو. آنها از مخمر برای تخمیر قندها استفاده می کنند، اما پس از تهیه الکل باید آن را دور بریزند.
Planetarians اولین نمونه های اولیه برش های کامل گیاهی آن را با طعمی شبیه به اومامی با استفاده از کیک های روغنی و نمونه های مخمر ساختند و متوجه شدند که بافت و طعم آن وجود دارد. Manchuliantsau گفت ، علاوه بر این، تنها دو ماده - در حال حاضر با نام FDA GRAS (به طور کلی به عنوان بی خطر شناخته می شود) - در مقایسه با ده ها ماده ای که در سایر محصولات پروتئینی مبتنی بر گیاه استفاده می شود، وجود دارد.

Max Barnthouse و Aleh Manchuliantsau بنیانگذاران Planetarians اعتبار تصویر: Planetarians
دنیای پروتئین جایگزین گیاهی در سال گذشته فراز و نشیب های خود را داشته است. ارزش بازار جهانی در سال 2022 12.2 میلیارد دلار برآورد شده است و در پنج سال آینده به حدود 17 میلیارد دلار افزایش می یابد که تا حدی ناشی از تغییر مصرف کنندگان به سمت تغذیه سالم و جستجوی جایگزین های پایدارتر برای پروتئین های حیوانی است.
با این حال، طعم و مزه همیشه چالشی برای جایگزین های گیاهی بوده است، در میان چیزهای دیگر، بلومبرگ و واشنگتن پست اخیراً در مورد اینکه آیا پذیرش جریان اصلی این غذاها اتفاق خواهد افتاد یا خیر. در برخی از شرکتهای برتر این صنعت نیز شکستهایی وجود داشته است: قیمت سهام Beyond Meat سقوط کرد در حالی که در Impossible Foods اخراج شد.
با این حال، سرمایه گذاران نسبت به آینده جایگزین های گیاهی خوشبین هستند. به عنوان مثال، Fable Food اخیراً 8.5 میلیون دلار سرمایه سری A را برای رویکرد گوشت از قارچ خود اعلام کرد، در حالی که Rebellyous 20 میلیون دلار برای تجدید نظر در مورد قطعه مرغ و شرکت ISH و New School Foods در حال آزمایش مواد اولیه برای غذاهای دریایی گیاهی هستند. .
در همین حال، Planetarians "گوشت وگان" خود را که اولین محصول آن دنده است، به اندازه مرغ قیمت گذاری می کنند. این شرکت همچنین ادعا میکند که ردپای کربن آن «۵۰ برابر بهتر از گوشت حیوانات و ۹ برابر بهتر از هر گوشت گیاهی دیگر» است، به این معنی که «خوردن گوشت گیاهخواران سیارهخواران یک بار در هفته برابر است با کاشت ۱۹ درخت».
سرمایهگذاری جدید به عنوان یک دور «Seed II» در نظر گرفته میشود و این شرکت پروتئین خود را با آزمایش محصول در هتلها، رستورانها و مدارس انجام میدهد و اولین قرارداد تجاری خود را منعقد کرده است.
Mindrock سرمایهگذاری را رهبری کرد و Traction Fund، Techstars، SOSV و AB InBev به او پیوستند، جایی که Planetarians مخمر خود را از آنجا تهیه میکند. در مجموع، این شرکت حدود 6.7 میلیون دلار جذب کرد.
این شرکت قبلاً کار فناوری خود را در مقیاس صنعتی تأیید کرده است و اولین گام ها را در بازار محصول متناسب با آن برداشته است. این شرکت قصد دارد از سرمایه برای ساخت یک مرکز آزمایشی استفاده کند و به افزایش فروش ادامه دهد. Manchuliantsau بيان کرد که این تاسیسات می تواند به اندازه 3000 فوت مربع باشد زیرا محصول تخمیر شده را بدون نیاز به انجام این فرآیند به دست می آورد.
وی گفت : «راه اندازی خط کاملی که تا 15 میلیون پوند در سال تولید می کند، 3 میلیون دلار هزینه دارد.
در مرحله بعد، این شرکت در حال آماده سازی خط دوم خود است و در حال جمع آوری سفارشات برای شروع تولید در ماه اکتبر است. همچنین با AB InBev همکاری می کند تا خطوط خود را در تمام کارخانه های آبجوسازی که در سراسر جهان دارد قرار دهد.
ارسال نظر