متن خبر

Ingrediome معتقد است که می تواند مشکل طعم پروتئین رشد یافته در آزمایشگاه را حل کند

Ingrediome معتقد است که می تواند مشکل طعم پروتئین رشد یافته در آزمایشگاه را حل کند

شناسهٔ خبر: 453698 -




یکی از چالش‌های پروتئین‌های جایگزین، به‌ویژه مبتنی بر گیاه، تولید محصولی است که طعم گوشت سنتی را تقلید کند.

بسیاری از استارت آپ ها این چالش را پذیرفته اند. اما بنیان‌گذاران Ingrediome ، یک استارت‌آپ فن‌آوری مواد غذایی اسرائیلی و برنامه انکوباتور Indie Bio SOSV، می‌گویند که در حال اختراع پروتئین تولید شده در آزمایشگاه با طعم بهتری هستند که تولید آن ۱۰ برابر هزینه کمتری دارد.

البته یک نکته این است که محصول آنها فقط گیاهان نخواهد بود. این شرکت او میگوید با ترکیب پروتئین‌های حیوانی سنتی با مواد گیاهی، «گوشت، لبنیات و تخم‌مرغ هیبریدی» تولید می‌کند.

برخی می گویند عدم وجود چربی در محصولات باعث ایجاد مشکل طعم می شود. اما بنیانگذاران Ingrediome می گویند که این بافت پروتئین های جایگزین است که مقصر واقعی است. بافت نتیجه روش ترکیب چربی ها، پروتئین ها و آب است.

Aviel Even و Michael Kaholi که این شرکت را در سال 2022 تأسیس کردند، امیدوارند با توسعه پروتئین‌های ماتریکس حیوانی نوترکیب ساخته شده از دی اکسید کربن برای تولید گوشت و غذاهای دریایی جایگزین، به بافت بپردازند . پروتئین های نوترکیب آنهایی هستند که دستکاری می شوند تا بتوانند در مقادیر بیشتری تولید کنند.

حتی به TechCrunch گفت: «ما از پروتئین‌های گوشت، روغن‌ها، آب و ادویه‌ها برای رسیدن به فرمول‌مان استفاده می‌کنیم و این به ما امکان می‌دهد محصولی با برچسب تمیز ایجاد کنیم. "این بسیار صادقانه تر روش پخت واقعی گوشت را تکرار می کند. پروتئین‌های گوشت ما به روشی مشابه، در محدوده دمایی یکسان و غیره پخته می‌شوند. ارزش‌های غذایی بسیار مشابه هستند، زیرا ما آنچه را که از نظر تغذیه‌ای پیدا می‌کنید، حداقل از نظر پروتئین، تکرار می‌کنیم.»

ساخت این پروتئین ها شامل کپی کردن ژن های مسئول ساخت انواع پروتئین های حیوانی است و سپس به میکروارگانیسم ها آموزش می دهد که چگونه آنها را با استفاده از دی اکسید کربن هوا و نور طبیعی خورشید به عنوان ماده اولیه بسازند. محیط تولید آنها شامل فوتوبیوراکتورهایی است که در پشت بام دفترشان قرار دارند.

Even و Kaholi می‌گویند با استفاده از میکروارگانیسم‌هایی که CO2 و نور خورشید را به عنوان خوراک خود در فتوبیوراکتورها می‌خورند، Ingrediome می‌تواند عملیات گوشت پرورش‌یافته در آزمایشگاه را با قیمتی مقرون‌به‌صرفه مقیاس‌بندی کند. هزینه‌های تولید یک بازدارنده بزرگ بوده است که مانع از آن می‌شود که استارت‌آپ‌های پروتئین جایگزین بیشتری کالاهای خود را به بازار عرضه کنند. این بنیانگذاران می گویند روش تولید آنها تا 10 برابر ارزان تر از تخمیر دقیق است، روش محبوب دیگری برای تولید گوشت پرورشی.

قراردادهای امضا شده

با دو سالگی، Ingrediome هنوز خیلی زود است، و حداقل دو سال دیگر طول می کشد تا بتواند محصول کافی برای فروش به شرکت های گوشت سنتی تولید کند. با این حال، بنیانگذار آن می گوید که این شرکت پیشرفت سریعی داشته است. آنها می گویند که چهار پروتئین از پنج پروتئین مورد نظر خود را برای تولید باکتری های CO2 و جلبک های خود مهندسی کرده است و همچنین دو مورد از این پروتئین ها را تا 100 لیتر پرورش داده است. همچنین نمونه های اولیه مواد گوشتی خود را با موفقیت ایجاد کرده است.

این شرکت قبلاً با یک شرکت مواد تشکیل دهنده اروپایی برای یک همکاری 18 ماهه امضا کرده است و یک قرارداد تحقیق و توسعه مشترک با یک شرکت اغذیه فروشی اسرائیلی و همچنین نامه ای برای مشارکت تجاری با شرکت دیگری دارد.

Ingrediome تا به امروز 2.46 میلیون دلار بودجه برای مهندسی پنجمین پروتئین و مقیاس 1000 لیتر از باکتری های آن برای تولید گوشت بسته است. سرمایه گذاری از سوی یک گروه سرمایه گذار شامل SOSV، Siddhi Capital، Meach Cove Capital، Beyond Impact و Alumni Ventures و Genesis Consortium انجام شد.

در مرحله بعد، این شرکت قصد دارد یک اخطار GRAS را به سازمان غذا و داروی ایالات متحده ارسال کند که مخفف عبارت "به طور کلی ایمن شناخته می شود". این نامی است که به شرکت هایی داده می شود که مواد غذایی را تولید می کنند.

حتی گفت: "ما در حال افزایش تا تولید 300 لیتر باکتری در سال هستیم، اما فاز بعدی ما 1000 لیتر است، اگرچه 20000 لیتر دور نیست." من فکر می کنم که می توانیم در اواخر سال 2025 یا ابتدای سال 2026 به آنجا برسیم و بتوانیم هزاران کیلوگرم گوشت در سال تولید کنیم.

خبرکاو

ارسال نظر




تبليغات ايهنا تبليغات ايهنا

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبرکاو است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است