DJI از وزارت دفاع به دلیل فهرست شدن به عنوان یک شرکت نظامی چینی شکایت کرد
DJI سازنده هواپیماهای بدون سرنشین روز جمعه علیه وزارت دفاع ایالات متحده به دلیل قرار گرفتن آن در فهرست وزارت دفاع از "شرکت های نظامی چینی" شکایت کرد.
یکی از سخنگویان DJI بيان کرد که این شرکت پس از "تلاش برای تعامل با وزارت دفاع به مدت بیش از شانزده ماه" و تصمیم "جایگزینی جز درخواست تسکین در دادگاه فدرال" این شکایت را ثبت کرد.
سخنگوی وزارت دفاع چین گفت: «DJI تحت مالکیت یا کنترل ارتش چین نیست و خود وزارت دفاع تأیید میکند که DJI هواپیماهای بدون سرنشین مصرفی و تجاری میسازد، نه هواپیماهای بدون سرنشین نظامی».
این شرکت چینی در سال 2022 به دنبال اقدامات مشابه سایر سازمانهای دولتی به فهرست وزارت دفاع اضافه شد – در سال 2020، DJI در فهرست نهادهای وزارت بازرگانی قرار گرفت که اساساً شرکتهای آمریکایی را از فروش به آن مسدود کرد و در فهرست وزارت خزانهداری قرار گرفت. فهرست بلوک سرمایه گذاری در سال بعد، به دلیل دخالت ادعایی DJI در نظارت بر مسلمانان اویغور. (این شرکت بيان کرد که "هیچ ربطی به رفتار با اویغورها در سین کیانگ ندارد.")
در شکایت خود، DJI او میگوید که در نتیجه این فهرست، «متحمل آسیبهای مالی و اعتباری مداوم، از جمله کسبوکار از دست رفته، و کارکنان مورد انگ و آزار قرار گرفتهاند».
این شرکت ادعا میکند که گزارش وزارت دفاع که این فهرست را توجیه میکند «شامل مجموعهای پراکنده از ادعاهایی است که برای حمایت از تعیین DJI کاملاً ناکافی هستند».
بیشتر بخوانید
مسعود نجابتی چهره سال هنر انقلاب شد/ تقدیم جایزه به مردم غزه
این دادخواست استدلال میکند: «در میان کاستیهای متعدد، گزارش استاندارد قانونی اشتباهی را اعمال میکند، افراد را با نامهای رایج چینی اشتباه میگیرد و بر حقایق قدیمی و ارتباطات ضعیفتری تکیه میکند که نمیتواند ثابت کند DJI [یک شرکت نظامی چینی] است. » همچنین او میگوید که فرانک وانگ، بنیانگذار و مدیرعامل و سه سرمایهگذار در مراحل اولیه «با هم 99 درصد از حق رای شرکت و تقریباً 87.4 درصد از سهام آن را در اختیار دارند».
وزارت دفاع بلافاصله به درخواست TechCrunch برای اظهار نظر پاسخ نداد.
ارسال نظر