PureSpace با حذف گاز در حال رسیدن از فاسد شدن محصولات جلوگیری می کند
سازمان ملل تخمین می زند که حدود یک سوم کل مواد غذایی تولید شده قبل از اینکه در یخچال شما تجزیه شود، هدر می رود.
این آمار افتضاح توضیح می دهد که یکی از دلایل کلیدی این است که چرا VC های پیشرو و افراد مشهور پول نقد را به شرکت هایی سرازیر کرده اند که هدفشان جلوگیری از از دست دادن مواد غذایی در زنجیره تامین است. Apeel وجود دارد که یک پوشش محافظ برای محصولات ایجاد می کند. موتور قفسه، که حجم سفارش را از طریق هوش مصنوعی پیش بینی می کند. و Misfits Market که محصولات "زشت" را می فروشد.
PureSpace یکی دیگر از مجموعه های مرده استارت آپی است که برای مقابله با این مشکل دست به کار شده است. تیم آن بر روی فناوری فیلتراسیون کار کرده است تا از دست دادن مواد غذایی در کامیون های سردخانه و تأسیسات ذخیره سازی مواد غذایی را کاهش دهد. فیلترهای استارت آپ مستقر در بوسان در کره جنوبی به طور خاص اتیلن موجود در هوا را هدف قرار می دهند.
موز، توت فرنگی، آووکادو، گوجه فرنگی و انواع دیگر محصولات به طور طبیعی با رسیدن اتیلن منتشر می کنند. وقتی این هورمون گیاهی در هوا جمع میشود، باعث میشود میوهها و سبزیجات اطراف زودتر پیر شوند.
سانیونگ لی، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل PureSpace از طریق تلفن به TechCrunch بیان کرد که شیمیدانان این شرکت چهار سال "رد و خطا" را تحمل کردند تا کاتالیزوری بسازند که اتیلن را به طور موثر به CO2 و آب تجزیه می کند تا از فساد زودرس جلوگیری کند. این استارتآپ ادعا میکند که فیلترهایش «۵۰ برابر قویتر از فناوریهای قبلی» هستند و میتوانند ۹۹.۵ درصد اتیلن را در کامیونهای یخچالدار در کمتر از ۲ ساعت حذف کنند.
یک شرکت Startup Battlefield 200 در TechCrunch Disrupt 2023، PureSpace در حال حاضر به عنوان یک تجارت مبتنی بر اشتراک در کره جنوبی فعالیت می کند. این فناوری خود را با سامسونگ، والمارت و چندین فروشگاه مواد غذایی پیشرو در کره جنوبی آزمایش کرده است.
لی به TechCrunch می گوید که این شرکت اخیراً یک دور سری A 4 میلیون دلاری جمع آوری کرده است. در مرحله بعد، قصد دارد تا اواخر سال جاری میلادی یک سری B 10 میلیون دلاری را برای توسعه خود در ایالات متحده تأمین کند.
ارسال نظر