روزیاتو: میزان تولید جهانی طلا در ۲۰۰ سال اخیر بر اساس سهم کشورها + اینفوگرافیک
اگرچه استخراج طلا تاریخچه ای هزاران ساله دارد، اما تخمین زده می شود که تقریباً ۸۶ درصد از کل طلای سطح زمین در ۲۰۰ سال گذشته استخراج شده است. با استفاده از تکنیکهای مدرن که کار در مقیاس بزرگ را ممکن میسازد، تولید جهانی طلا از دهه ۱۸۰۰ بهطور تصاعدی رشد کرده است. اینفوگرافیک زیر، تولید جهانی طلا را به تفکیک کشورها از سال ۱۸۲۰ تا ۲۰۲۲ به تصویر می کشد و نشان میدهد که چگونه استخراج طلا در طول زمان به طور فزایندهای جهانی شده است.
تاریخچه مختصری از استخراج طلا
شناخته شده ترین جنون استخراج طلا در تاریخ مدرن در کالیفرنیا در سال ۱۸۴۸ رخ داد، زمانی که جیمز مارشال، در دره ساکرامنتو طلا کشف کرد. با انتشار این اخبار، هزاران مهاجر در جستجوی طلا به کالیفرنیا سرازیر شدند و تا سال ۱۸۵۵، معدنچیان حدود ۲ میلیارد دلار طلا استخراج کردند.
ایالات متحده، استرالیا و روسیه تا دهه ۱۸۹۰ سه تولیدکننده بزرگ طلا بودند. سپس، آفریقای جنوبی به لطف اکتشاف عظیم در ویتواترزند، که امروزه به عنوان یکی از بزرگترین میدان های طلای جهان شناخته می شود، سکان هدایت را در دست گرفت. تولید سالانه طلای آفریقای جنوبی در سال ۱۹۷۰ با ۱۰۰۲ تن به اوج خود رسید که بیشترین میزان طلای تولید شده توسط هر کشور در یک سال است.
با افزایش قیمت طلا از دهه ۱۹۸۰، تولید جهانی طلا به طور فزاینده ای گسترده شده است. تا سال ۲۰۰۷، چین بزرگترین کشور تولید کننده طلا در جهان بود و امروزه مقدار قابل توجهی طلا در بیش از ۴۰ کشور استخراج می شود.
برترین کشورهای تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۲
حدود ۳۱ درصد از تولید طلای جهان در سال ۲۰۲۲ از سه کشور چین، روسیه و استرالیا بوده که هر کدام بیش از ۳۰۰ تن از این فلز گرانبها را تولید می کنند.
کشورهای آمریکای شمالی، کانادا، ایالات متحده و مکزیک، شش تولیدکننده برتر طلا را تکمیل می کنند که مجموعاً ۱۶ درصد از کل طلای جهانی را تشکیل تولید می کنند. ایالت نوادا به تنهایی ۷۲ درصد از تولید ایالات متحده را به خود اختصاص داده است و میزبان بزرگترین مجتمع معدن طلای جهان (شامل شش معدن) متعلق به معادن طلای نوادا است.
در همین حال، آفریقای جنوبی ۱۱۰ تن طلا در سال ۲۰۲۲ تولید کرد که در مقایسه با تولید ۴۳۰ تنی خود در سال ۲۰۰۰، ۷۴ درصد کاهش داشت. به گفته طلای جهانی، این کاهش بلندمدت نتیجه تعطیلی معادن و درگیری های صنعتی است.
جالب است که دو تولیدکننده کوچکتر طلا در فهرست، ازبکستان و اندونزی، به ترتیب میزبان دومین و سومین عملیات استخراج طلا در جهان هستند.
چشم انداز تولید جهانی طلا
قیمت طلا در حدود ۱۹۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار در هر اونس نزدیک به بالاترین سطح تاریخ بوده است. برای شرکتهای معدنی، قیمتهای بالاتر طلا میتواند به معنای سود بیشتر در هر اونس باشد.
بر اساس گزارش شورای جهانی طلا، پیش بینی می شود تولید طلای استخراج شده در سال ۲۰۲۳ افزایش یابد و می تواند از رکورد ثبت شده در سال ۲۰۱۸ (۳۳۰۰ تن) فراتر رود که در نتیجه توسعه پروژه های موجود در آمریکای شمالی خواهد بود.
ارسال نظر