راهنمایی برای افراد توانمند و متخصص برای پیشرفت
در صورتیکه تمایل دارید برای پیشرفت در تخصص و توانمندی های خود و یا سرمایه گذاری راهنمایی مناسب را بخوانید ، به ادامه این مطلب توجه کنید.
پرتغال برای جذب متخصصان خارجی، معافیتهای مالیاتی را بازمیگرداند
در این مطلب به این موضوع اشاره میکنیم که با توجه به این که، جذب نیروی کار متخصص خارجی، از اولویتهای دولت جدید پرتغال است، با بازگرداندن معافیتهای مالیاتی، محیطی جذاب برای مهاجرت به این کشور فراهم میکند. این کشور در نظر دارد که صدور ویزای طلایی را به پایان برساند و برای جذب مهاجران متخصص و کارگران حرفهای اقدام کند. برای مطالعه جزئیات با کنکاش همراه باشید:
دولت جدید پرتغال، برای حل بحران مسکن و جذب کارگران فوقحرفهای به این کشور، معافیتهای مالیاتی برای خارجیان را در دستور کار خود قرار داده است. به گزارش شنگن نیوز، دولت پرتغال در راستای کمک به رشد اقتصادی، مجموعهای از ۶۰ اقدام را به تصویب رسانده است که یکی از این اقدامات، بازگردانی معافیتهای مالیاتی است.
به گفته ژواکیم میراندای سارمنتو، وزیر دارایی پرتغال، این معافیتها، سود سهام، عایدی سرمایه و مستمری را شامل نمیشود. به این معنا که معافیت مالیاتی با نرخ ثابت ۲۰ درصدی از مالیات بر درآمد، فقط به حقوق و درآمد حرفهای و شغلی اعمال میشود. او او میگوید : «ما به کارگران ماهر و رشد اقتصادی نیاز داریم. باید بین این موضوع و مقرونبه صرفه بودن خانهها تعادل برقرار کنیم. بدیهی است که اگر فقط یک طرف این سیاست را به اجرا درآوریم، خانههایمان ارزانتر خواهد بود، اما رشد اقتصادی کمتری خواهیم داشت. پس باید بین این دو بخش تعادل برقرار کنیم.»
در این طرح، کارمندان و افراد خوداشتغال، علاوه بر مالیات ثابت ۲۰ درصدی، ۱۱ درصد هزینه خدمات اجتماعی را نیز باید پرداخت کنند که به صورت کلی نرخ مالیات را به ۳۱ درصد میرساند. امکان کاهش نرخ مالیات به ۲۰ درصد به مدت ۱۰ سال برای خارجیهایی که به صورت استخدامی یا خوداشتغالی در پرتغال کار میکنند یا شهروندان پرتغالی که ۵ سال گذشته را از نظر مالیاتی ساکن کشور نبودهاند، با این طرح فراهم میشود.
مالیات بر مستمریبگیران خارجی اعمال خواهد شد
دولت جدید پرتغال، پس از این که از دولت قبلی به شدت انتقاد شد، تصمیم گرفت از مستمریبگیران خارجی، مالیات دریافت کند. در ابتدا، مستمریها از مالیات معاف بودند اما با گذشت زمان، نرخ ۱۰ درصدی مالیات بر مستمریها اعمال شد.
بیشتر شکایات، از کشورهای شمال اروپا نظیر فنلاند و سوئد بود که معتقد بودند معافیتهای مالیاتی دولت پرتغال، باعث میشود بازنشستگان مستمریبگیر، پرداخت مالیات را در کشور خود متوقف کنند.
نونوکونیا بارنا به، شریک مالیاتی شرکت حقوقی آبرو آدوگادوس در لیسبون، به فایننشیال تایمز گفته بود که گنجاندن بازنشستگان در برنامه قبلی عجیب بوده است. او ادامه داد: «این برخلاف روند جمعیتی بود. منطقی نبود. ما از قبل جمعیت سالخورده داریم. جذب بازنشستگان، بار بیشتری را بر سیستم سلامت ما تحمیل میکند. ما نیاز به جذب جوانان داریم.»
اخذ تابعیت دومینیکا با سرمایه گذاری
کشور دومینیکا در کنار کشور ترکیه و برخی کشورهای دیگر جزو یکی از معدود کشورهایی هست که برنامه اعطای شهروندی از طریق سرمایهگذاری رو داره. یعنی شما میتونید با سرمایهگذاری توی این کشور، شهروندی و بعدش پاسپورت دومینیکا رو بگیرید. جالبه بدونید که پاسپورت دومینیکا توی رتبه ۳۵ بهترین پاسپورتهای دنیاست و این امکان رو بهتون میده که بدون ویزا به بیش از ۱۴۱ کشور دنیا سفر کنید.
دومینیکا، جزیرهای فوقالعاده زیبا تو شرق دریای کارائیب هست. این جزیره یکی از تازهترین جزایر توی منطقه آنتیلهای کوچکتره و به خاطر طبیعت بکر و آتشفشانهایش شهرت داره. دومینیکا یه جزیره آتشفشانیه و توی اون، ۹ تا از ۱۶ آتشفشانهای معروف کارائیب قرار دارن.
یکی از این آتشفشانها، دیابلوتین نام داره که با ارتفاعش، توی فهرستهای مشهورترین آتشفشانهای جهان قرار داره. این جزیره به دلیل این آتشفشانها و مناظر طبیعی دیگه، جاذبههای زیادی برای گردشگران داره.
دومینیکا با کشورهایی مثل گوادلوپ و مارتینیک همسایهست و فاصلهش با ایالات متحده حدود ۴۱۴۱ کیلومتره. یکی از نکات جالب درباره دومینیکا اینه که خیلیها اون رو با جمهوری دومینیکن اشتباه میگیرن. در حالی که جمهوری دومینیکن تو کارائیب شمالی قرار داره و برنامه شهروندی از طریق سرمایهگذاری نداره، دومینیکا در شرق کارائیب واقع شده و یکی از بهترین برنامههای شهروندی از طریق سرمایهگذاری رو ارائه میده.
پایتخت دومینیکا، روسو، بزرگترین شهر این کشور با حدود ۱۵ هزار نفر جمعیته. این شهر تو ساحل جنوب غربی جزیره قرار داره و به خاطر موقعیت جغرافیاییش، از همه طرف با دریای کارائیب و جنگلهای استوایی احاطه شده. روسو به عنوان مرکز فرهنگی کشور و یک مقصد محبوب برای طبیعتگردان شناخته میشه.
با توجه به توضحیات بالا می توان بيان کرد اخذ پاسپورت دومینیکا می تواند برای افرادی که می حواهند پاسپورت دوم کشوری را دریافت کنند گزینه مناسبی است.
اعمال اصلاحیه در برنامه اخذ شهروندی دومینیکا
در تاریخ ۲۸ ژوئن 2024 ، دولت دومینیکا اقدام به اعمال اصلاحیههای مهمی در برنامه اخذ شهروندی از طریق سرمایهگذاری کرد. این اصلاحیهها بهویژه در بخش «هزینههای اصلی کمک بلاعوض» و «هزینههای جانبی سرمایهگذاری در بخش املاک» صورت گرفته است.
این تغییرات از ابتدای ماه جولای اجرایی خواهند شد و هدف اصلی آنها همراستایی بیشتر با توافقنامههای میان کشورهای ارائهدهنده برنامه شهروندی از طریق سرمایهگذاری در منطقه کارائیب (Pan-Caribbean CIP) است. قابل ذکر است که این تغییرات قیمت نه تنها در دومینیکا بلکه در سایر کشورهای کارائیب مانند سنت کیتس و نویس، آنتیگوا و باربودا، سنت لوسیا و گرانادا نیز اعمال شده است.
بررسی هزینههای جدید اخذ شهروندی دومینیکا
همانطور که اشاره شد، تغییرات CIP در دومینیکا عمدتاً به افزایش قیمت مربوط میشود. این تغییرات در هر دو روش اخذ شهروندی، یعنی کمک بلاعوض و سرمایهگذاری در املاک، قابل مشاهده است:
هزینه جدید اخذ شهروندی با کمک بلاعوض
طبق اصلاحیههای جدید، هزینه اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق کمک بلاعوض به دولت به ۲۰۰ هزار دلار آمریکا افزایش پیدا کرده است. همچنین هزینههای مربوط به سایر اعضای خانواده به شرح زیر است:
برای خانواده چهار نفره (متقاضی اصلی و سه نفر وابسته): ۲۵۰ هزار دلار
برای هر نفر اضافی زیر ۱۸ سال: ۲۵ هزار دلار
برای هر نفر اضافی بالای ۱۸ سال: ۴۰ هزار دلار
هزینه جدید اخذ شهروندی با سرمایهگذاری در بخش املاک
هزینه اخذ شهروندی از طریق سرمایهگذاری در بخش املاک و پروژههای تایید شده همچنان روی ۲۲۰ هزار دلار آمریکا باقی مانده است. با این حال، هزینههای جانبی این روش تغییر کردهاند و به شرح زیر هستند:
هزینههای دولتی برای متقاضی اصلی: ۷۵ هزار دلار
هزینههای دولتی برای خانواده چهار نفره (متقاضی اصلی و سه نفر وابسته): ۱۰۰ هزار دلار
هزینههای دولتی برای هر فرد اضافی زیر ۱۸ سال: ۲۵ هزار دلار
هزینههای دولتی برای هر فرد اضافی بالای ۱۸ سال: ۴۰ هزار دلار
سایر هزینهها، از جمله هزینههای تحلیل و پردازش پرونده، همچنان به قوت خود باقی ماندهاند.
خبرکاو
ارسال نظر