رئیس FBI: هکرهای چینی درحال آمادهشدن برای حمله به زیرساختهای آمریکا هستند
تنش میان ایالاتمتحده و چین در ماههای اخیر به سطح بیسابقهای افزایش پیدا کرده و حوزههای مختلفی را تحت تأثیر قرار داده است. امنیت سایبری نیز از این قاعده مستثنی نبوده است و به نظر میرسد که هکرهای چینی قصد دارند با حملات پیدرپی و جاسوسی از آمریکا، عقبماندگی در برخی زمینهها را جبران کند.
هکرهای چینی چگونه باعث تهدید زیرساختهای آمریکا میشوند؟
«کریستوفر ری»، رئیس FBI، بهتازگی در سخنرانی خود ادعا کرده است که هکرهای چینی توانستهاند با موفقیت به زیرساختهای ایالاتمتحده نفوذ کنند و منتظر زمان مناسب و دستور از نهادهای بالادستی برای آسیب و خرابکاری هستند. وی اشاره دارد که مأموریت سایبری Volt Typhoon که از سوی دولت چین مورد پشتیبانی قرار میگیرد، همچنان درحال انجام است و توانسته دسترسی هکرها به تعداد زیادی از شرکتهای آمریکایی در زمینه ارتباطات، انرژی، تأمین آب و سایر حوزههای حساس را فراهم سازد.
آقای ری در سخنرانی اخیر خود در دانشگاه وندربیلت در شهر نشویل ایالت تنسی، اشاره کرده است که چین بهدنبال تضعیف زیرساختهای ایالاتمتحده است و ۲۳ اپراتور و شریان حیاتی این کشور را هدف قرار داده است. هدف از اینگونه حملات سایبری، ایجاد تهدید علیه شهروندان عادی و پدیدآوردن هراس جمعی در جامعه عنوان شده است. از نظر او، تعیین میزان نفوذ و گستردگی تهدید پیش از حمله دشوار است و نمیتوان بهطور دقیق، عمق دستیابی چین به زیرساختهای مهم آمریکا را برآورد کرد.
منصرفکردن آمریکا از حمایت از تایوان در مقابل الحاق مجدد این کشور به خاک چین، از دیگر اهدافی است که چین سعی دارد با حملات سایبری به آن دست پیدا کند. چین هیچگاه استقلال تایوان را به رسمیت نشناخته است و مقامات این کشور بارها ادعا کردهاند که به هیچعنوان هراسی نسبت به استفاده از نیروی نظامی جهت بازگردانی مجدد این سرزمین به خاک اصلی چین نخواهند داشت.
بیشتر بخوانید
خبر خوش خودرویی به جانبازان
شایانذکر است که دولت چین هرگونه ارتباط با مأموریت Volt Typhoon و پشتیبانی از هکرهای این پروژه را انکار میکند و گروه مذکور را بهعنوان گروهی مجرمانه درزمینه باجگیری سایبری از طریق ایجاد و پخش باجافزار طبقهبندی میکند. سفارت چین در آمریکا، طی بیانیهای اعلام کرده است که برخی مقامات، منشأ حملات را در قالب ابزاری رسانهای جهت پاپوش درست کردن برای دولت چین استفاده میکنند و اقدام به سیاسی کردن مسائل مرتبط با امنیت سایبری مینمایند. بااینحال، سازمانهای مستقل ازجمله مایکروسافت، ارتباط این هکرها به چین را تأیید کردهاند.
خبرکاو
ارسال نظر