متن خبر

بهترین فریم ورک های پی اچ پی برای سال ۲۰۲۴

بهترین فریم ورک های پی اچ پی برای سال ۲۰۲۴

شناسهٔ خبر: 441218 -




در این مقاله، بهترین فریم ورک‌های PHP برای استفاده در سال ۲۰۲۴ را تحلیل می‌کنیم. به عنوان بخشی از آن، به این می‌پردازیم که فریم‌ورک PHP چیست، چه زمانی باید از آن استفاده کنید و مزایای اصلی استفاده از چارچوب PHP چیست. هستند. ما همچنین بهترین فریم ورک پی اچ پی را برای مبتدیان و بهترین فریم ورک ها را برای توسعه وب در نظر خواهیم گرفت.

فهرست

    فریم ورک پی اچ پی چیست؟

    زمان استفاده از چارچوب PHP

    دلایل عدم استفاده از فریم ورک پی اچ پی

    مزایای برتر فریم ورک های پی اچ پی

    بهترین فریم ورک های پی اچ پی برای استفاده

    بهترین فریم ورک پی اچ پی برای مبتدیان

    بهترین فریم ورک های پی اچ پی برای توسعه وب

    نتیجه

فریم ورک پی اچ پی چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم به مزایای استفاده از فریم ورک های PHP و اینکه بهترین فریم ورک های پی اچ پی برای استفاده کدامند بپردازیم، ابتدا باید بفهمیم که فریم ورک پی اچ پی چیست.

PHP پرکاربردترین زبان سمت سرور در جهان است و فریمورک‌های پی‌اچ‌پی برای مدت طولانی وجود داشته‌اند و در طول سال‌ها شکل‌ها و پارادایم‌های متفاوتی به خود گرفته‌اند. آنها از وب سایت های ساده گرفته تا برنامه های کاربردی وب بزرگ و پیچیده که میلیون ها ثبت نام و بازدید روزانه را مدیریت می کنند، نیرو می دهند.

فریم ورک‌های PHP ده‌ها سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرند (Phplib، اولین فریم‌ورک پی‌اچ‌پی، به قبل از ۲۰۰۰ برمی‌گردد)، و شکل‌های مختلفی به خود گرفته‌اند، اما هدف اصلی آن‌ها عمدتاً ثابت مانده است. این هدف این است: کمک به توسعه‌دهندگان PHP با ارائه مجموعه‌ای از توابع رایج و همچنین کتابخانه‌هایی برای عملکردهای رایج، و استفاده از بهترین شیوه‌های کدنویسی.

یک چارچوب PHP را به عنوان یک اسکلت در نظر بگیرید که در حال حاضر یک سیستم در حال اجرا را ارائه می دهد که می توانید کد خود را بدون نیاز به تحلیل تمام جزئیات از ابتدا در آن جاسازی کنید. آیا به احراز هویت ایمن نیاز دارید؟ قبلاً مراقبت شده است! مسیریابی؟ آره! تزریق وابستگی؟ شرط می بندی!

با استفاده از چارچوب‌های PHP، می‌توانیم مقدار کد مورد نیاز برای نوشتن را به شدت کاهش دهیم و کارایی خود را بهبود بخشیم، در حالی که به دلیل استفاده از استانداردهای کد و بهترین شیوه‌ها، کیفیت بالایی را نیز تضمین می‌کنیم. تحلیل نحوه عملکرد یک چارچوب PHP نیز راه خوبی برای گفت ن به یادگیری PHP شما با رشد مهارت های توسعه است.

زمان استفاده از چارچوب PHP

حتی اگر امروزه برای یک برنامه نویس PHP استفاده از فریم ورک PHP تقریباً در هر پروژه تقریباً غیرممکن به نظر می رسد، موارد زیادی وجود دارد که استفاده از آن ممکن است بهترین ایده نباشد. همه چیز به پروژه بستگی دارد. بیشتر اوقات، بحث حول محور این است که از چه چارچوبی استفاده کنیم، زمانی که زمان زیادی بحث واقعاً باید حول این موضوع باشد که آیا اصلاً باید از آن استفاده کنیم یا نه.

برای ابهام زدایی از این موضوع، اجازه دهید نگاهی گذرا به برخی از مزایا و معایب استفاده از چارچوب PHP داشته باشیم.

دلایل عدم استفاده از فریم ورک پی اچ پی

ممکن است عجیب باشد که در مقاله ای در مورد بهترین فریم ورک های PHP صحبت در مورد معایب فریمورک PHP شود، اما درک این نکته مهم است که استفاده از چارچوب PHP ممکن است بهترین ایده نباشد.

اجرای آهسته تر

یک چارچوب PHP همیشه پیچیدگی و سربار را به اسکریپت های PHP شما اضافه می کند. شما همیشه باید در نظر داشته باشید که حتی قبل از اجرای یک اسکریپت ساده، یک فریم ورک PHP همیشه تعدادی کلاس و کتابخانه را قبل از اجرای آن بارگذاری می کند.

پس قبل از انتخاب فریمورک PHP، نیازهای برنامه خود را در نظر بگیرید. گاهی اوقات بهترین راه حل ممکن است نوشتن کدهای سفارشی در پایین ترین سطح انتزاعی باشد که سریعتر و پیچیده تر از استفاده از یک چارچوب باشد.

راه حل های عمومی برای مشکلات خاص

همانطور که قبلاً اشاره کردیم، یک چارچوب اسکلتی از کتابخانه ها و عملکرد را فراهم می کند که آماده استفاده است و باید رایج ترین مشکلاتی را که یک توسعه دهنده پیدا می کند حل کند. با این حال، همانطور که راسموس لردورف خالق PHP گفته است:

هیچکس مشکل کلی نداره هر کسی یک مشکل بسیار خاص دارد که سعی در حل آن دارد. و یک چارچوب همه منظوره، در حالی که می‌تواند آن را حل کند، معمولاً آن را به گونه‌ای حل می‌کند که بسیاری از چیزهای دیگر را که به آن نیاز ندارید، به دست می‌آورید که در نهایت با هر درخواستی انجام می‌شود.

به همین دلیل است که هنگام انتخاب یک چارچوب، باید مراقب باشیم که بفهمیم آیا مشکل ما را حل می‌کند یا نه، و تنها پس از آن باید تحلیل کنیم که آیا با بقیه نیازهای ما مطابقت دارد یا خیر.

منحنی یادگیری

چارچوب‌ها ما را به سمت کدهای خوب، ساختاریافته و بهترین شیوه‌ها می‌کشند. اما یادگیری و تسلط آن ها به زمان و تلاش نیاز دارد. اگر کسی چارچوبی را بدون دانش کامل از آن و مفاهیم پشت آن انتخاب کند، به احتمال زیاد، به جای کد ساختاریافته، با یک آشفتگی بزرگ مواجه خواهیم شد.

کنترل محدود

زمانی که تصمیم به استفاده از فریم ورک پی اچ پی می گیریم یکی از چیزهایی که باید بدانیم این است که در حال معرفی یک وابستگی خارجی هستیم. با این کار، ما می پذیریم که افراد مسئول این چارچوب ممکن است در هر زمانی از آن حمایت نکنند، یا توسعه آن را در جهت دیگری پیش ببرند. ما همچنین باید زمان مورد نیاز برای ارتقاء چارچوب به نسخه‌های جدیدتر را در نظر بگیریم و باید با تمام به‌روزرسانی‌های کدی که ممکن است به‌روزرسانی به همراه داشته باشد، مقابله کنیم.

چارچوب واقعی همچنین لایه جدیدی از انتزاع را به کد ما معرفی می کند. در حالی که بسیاری از بخش‌های فریمورک قرار است سفارشی شوند، هسته چارچوب معمولاً یک جعبه سیاه است که قرار نیست لمس شود. اگر آن را اصلاح کنیم، نمی‌توانیم روی دریافت هیچ گونه پشتیبانی حساب کنیم، و انجام تمام به‌روزرسانی‌های آینده بدون دوباره کاری زیاد غیرممکن خواهد بود.

اینها برخی از معایب استفاده از چارچوب PHP هستند. پس ، اگر عجله داریم یا پروژه ما کوچک است، شاید بهتر باشد از چارچوب استفاده نکنیم. در عوض، باید از یک میکروفریمورک استفاده کنیم (چارچوبی که در آن عملکرد به حداقل موارد ضروری کاهش می‌یابد)، یا حتی شروع از ابتدا با استفاده از برخی از کتابخانه‌هایی که با آن‌ها آشنا هستیم را در نظر بگیریم.

مزایای برتر فریم ورک های PHP

در حالی که برخی موارد گوشه ای وجود دارد که استفاده از چارچوب PHP بهترین راه حل برای یک مشکل خاص نیست، استفاده از آن مزایای زیادی نیز دارد. بیایید نگاهی دقیق تر به مزایا بیندازیم.

زمان توسعه سریعتر

یک چارچوب PHP به خوبی انتخاب شده از قبل شامل پیاده سازی هایی برای رایج ترین مشکلاتی است که باید در آن حل شود. و نه تنها این، بلکه معمولاً یک معماری برنامه با ساختار مناسب - مدل-View-Controller (MVC) که رایج ترین آن است - برای هدایت توسعه ما ارائه می دهد.

به این ترتیب، به‌جای صرف زمان و تلاش برای برنامه‌ریزی یک معماری برنامه، ارزیابی کتابخانه‌های مختلف موجود و پیاده‌سازی معماری از پایه، با استفاده از یک چارچوب، یک قالب کاملاً کاربردی دریافت می‌کنیم و فقط باید بر ساخت آپشن های خاص تمرکز کنیم. پروژه ما.

علاوه بر آن، بسیاری از چارچوب‌های PHP شامل ابزارهای خط فرمان نیز می‌شوند که به تولید قالب‌های کد خودکار کمک می‌کنند که می‌توانند سرعت توسعه را بیشتر کنند.

امنیت شدیدتر

یکی از بزرگترین مشکلات در هنگام توسعه برنامه های PHP امنیت است. اکثر توسعه دهندگان به تمام ابزارها یا مهارت های مورد نیاز برای ایجاد یک برنامه ایمن PHP مجهز نیستند. با استفاده از چارچوب PHP، ما از راه حل هایی استفاده می کنیم که به طور مداوم توسط جامعه PHP آزمایش، تحلیل و تحلیل می شوند. از آنجایی که اکثر آنها منبع باز هستند، معمولاً مشکلات امنیتی به سرعت متوجه و برطرف می شوند.

همکاری راحت تر

به عنوان توسعه‌دهندگان، ما باید راه‌حل‌ها و پیاده‌سازی‌های خود را از روی قلب بدانیم. اما وقتی در یک تیم کار می کنیم، همه چیز تغییر می کند. بدون آگاهی از تصمیمات طراحی و مستندات کامل پایگاه کد، استفاده از و گاهی اوقات درک کد برنامه ما برای اعضای تیم دشوار خواهد بود.

استفاده از فریم ورک پی اچ پی، شروع پروژه را برای توسعه دهندگان جدید آسان تر می کند. حتی اگر قبلاً با چارچوب آشنا نباشند، احتمالاً به مستندات کامل مربوط به آن، همراه با چندین فیلم و آموزش در مورد نحوه استفاده از آن در سراسر وب دسترسی خواهند داشت. به این ترتیب، توسعه دهندگان می توانند به جای هدایت مداوم اعضای تیم جدید در طول پروژه، روی توسعه ویژگی ها تمرکز کنند.

بهترین فریم ورک های پی اچ پی برای استفاده

دنیای چارچوب های PHP در دهه گذشته به سرعت گسترش یافته است. چارچوب ها آمده اند و رفته اند و در چند سال اخیر شاهد تثبیت هایی بوده ایم. با آن، برخی از چارچوب ها به عنوان انتخاب های برتر برای اکثر پروژه ها مطرح شده اند.

دشوار است که به فهرست در حال رشد فریمورک های PHP نگاه کنید و بهترین پنج مورد را انتخاب کنید. برخی برای موارد خاص بهتر خواهند بود و برخی منحنی های یادگیری سریعتر یا پشتیبانی بهتر/بدتر جامعه خواهند داشت. هنگام ایجاد فهرست ی مانند این، ما به همه آن عوامل نگاه می کنیم و عواملی را که عملکرد بهتری دارند به طور کلی انتخاب می کنیم. با وجود این اخطار، بیایید نگاهی به پنج فریمورک برتر PHP برای استفاده در سال ۲۰۲۳ بیندازیم.

توجه: در اینجا تمرکز بر چارچوب‌های همه‌منظوره با آپشن های کامل است، نه چارچوب‌های خاص دامنه یا میکروفریم‌ورک‌ها.

لاراول

لوگوی لاراول

از وب سایت لاراول:

لاراول تلاش می‌کند تا با کاهش وظایف رایجی که در اکثر پروژه‌های وب مورد استفاده قرار می‌گیرد، دردسرهای توسعه را از بین ببرد، مانند احراز هویت، مسیریابی، جلسات، و ذخیره‌سازی… هدف لاراول این است که فرآیند توسعه را برای توسعه‌دهنده خوشایند کند بدون اینکه عملکرد برنامه را به خطر بیندازد.

لاراول احتمالاً پر استفاده ترین و توصیه شده ترین فریمورک PHP در این مرحله است. اولین بار در سال ۲۰۱۱ توسط تیلور اتول در تلاش برای ایجاد جایگزین پیشرفته تری برای CodeIgniter منتشر شد که در آن زمان ویژگی هایی مانند احراز هویت و مجوز را ارائه نمی کرد.

لاراول یک فریمورک بسیار گسترده و غنی از ویژگی ها است که از الگوی MVC پیروی می کند و عملکردهای خارج از جعبه مانند:

احراز هویت

مجوز

تایید ایمیل

رمزگذاری

هش کردن

تنظیم مجدد رمز عبور

وقتی صحبت از قالب می شود، لاراول از موتور قالب Blade استفاده می کند و تعاملات پایگاه داده توسط Eloquent ORM پوشش داده می شود. لاراول همچنین از ابزار خط فرمان Artisan برای کمک به سرعت بخشیدن به توسعه استفاده می کند.

توجه: ORM مخفف شیء نگاشت رابطه ای است. ORM مکانیزمی است که آدرس دهی، دسترسی و دستکاری اشیاء پایگاه داده را بدون نیاز به در نظر گرفتن اینکه چگونه آن اشیا با منابع داده خود مرتبط هستند را ممکن می سازد. در اصل یک جعبه سیاه برای نحوه تعامل با پایگاه داده است.

Laravel همچنین از طریق Composer یا راه حل هایی مانند Homestead، Vagrant box یا Laravel Valet بسیار آسان است.

در نهایت، لاراول به عنوان سریع ترین چارچوب PHP برای اکثر موارد استفاده، بنچمارک می کند. در مجموع این امر لاراول را به فریمورک همه منظوره برتر تبدیل می کند و باید هنگام انتخاب یک چارچوب PHP برای پروژه بعدی خود به آن توجه کرد.

اگر می‌خواهید درباره لاراول بیشتر بدانید، می‌توانید منابع لاراول را در سایت پوینت تحلیل کنید یا مستقیماً با استفاده از لاراول به ساخت وبلاگ بپردازید.

مشخصات فنی

راه اندازی: ژوئن ۲۰۱۱

نسخه فعلی: ۹، منتشر شده در ژانویه ۲۰۲۲.

الزامات فنی: PHP >= 8 (یا از Laravel Homestead استفاده کنید)

نصب: composer create-project laravel/laravel your-app-name

وب سایت: laravel.com

مستندات: اسناد لاراول

سمفونی

لوگوی سیمفونی

سیمفونی را می توان از دو منظر متفاوت نگاه کرد. این یک چارچوب PHP است و همچنین مجموعه ای از اجزای PHP برای ساخت برنامه های کاربردی وب است. به لطف این تطبیق پذیری، Symfony بسیار مقیاس پذیر است. می‌توانید با کل چارچوب کار کنید یا فقط چند مؤلفه را انتخاب کنید که مناسب موارد استفاده شما باشد. این می تواند به همان اندازه که لازم است ساده یا پیچیده باشد، و اثبات اینکه Symfony واقعا یک نرم افزار عالی است این است که اکثر فریم ورک های PHP دیگر از اجزای Symfony در پس زمینه استفاده می کنند.

Symfony از Doctrine ORM برای تعاملات پایگاه داده و Twig به عنوان موتور قالب استفاده می کند. همچنین ابزار CLI خود را برای کمک به توسعه دارد.

SitePoint مجموعه خوبی از مقالات Symfony دارد که می تواند شما را در اینجا به سرعت بالا ببرد.

مشخصات فنی

راه اندازی: ۲۰۰۵

نسخه فعلی: ۶.۱.۵، منتشر شده در می ۲۰۲۲

الزامات فنی: PHP >= 8

نصب: composer create-project symfony/skeleton:"6.1.*" my_project_directory

وب سایت: symfony.com

مستندات: اسناد Symfony

نکته دیگری که باید هنگام نگاه کردن به Laravel و Symfony در نظر گرفت این است که هر دو دارای جوامع عظیمی از توسعه دهندگان هستند که فعالانه از آنها استفاده می کنند و برای آنها توسعه می دهند. آموزش در هر دو به طور گسترده در دسترس است، و مستندات در مورد هر دو واقعا خوب و گسترده است.

کیک پی اچ پی

لوگوی CakePHP

ایده پشت CakePHP این بود که چارچوبی برای توسعه وب داشته باشیم که بر توسعه سریع تمرکز داشته باشد که ساخت برنامه های وب را ساده تر و سریع تر کند و به کد کمتری نیاز داشته باشد. ایده این بود که از قراردادها بر روی پیکربندی برای فعال کردن کار سریع، بدون تصمیم گیری زیاد از قبل استفاده شود. این بدان معناست که هیچ فایل XML یا YAML وجود ندارد.

CakePHP ORM داخلی خود را دارد و از نظر قالب، از فرمت فایل مخصوص به خود ( .ctp ) استفاده می کند که از یک سینتکس جایگزین PHP برای کنترل ساختارها و خروجی ها استفاده می کند.

درست مانند سایر چارچوب‌ها، CakePHP آپشن های امنیتی مانند رمزگذاری، هش رمز عبور، حفاظت از داده‌های فرم و حفاظت CSRF را پیاده‌سازی می‌کند.

با وجود اینکه جامعه آن به اندازه جامعه لاراول بزرگ و پر جنب و جوش نیست، هنوز منابع و رویدادهای زیادی برای توسعه دهندگان CakePHP در سراسر جهان وجود دارد.

مشخصات فنی

راه اندازی: ۲۰۰۵

نسخه فعلی: ۴.۴، منتشر شده در آگوست ۲۰۲۲

الزامات فنی: PHP >= 7.4

نصب: composer create-project --prefer-dist cakephp/app:~4.0 my_app_name

وب سایت: cakephp.org

مستندات: اسناد CakePHP

CodeIgniter

لوگوی CodeIgniter

درست مانند CakePHP، CodeIgniter برای توسعه سریع چارچوب MVC با حداقل پیکربندی ایجاد شد. اما سازندگان آن آن را به سطح بعدی رساندند.

CodeIgniter ردپای بسیار کمی دارد (دانلود ۱.۲ مگابایت) که به این معنی است که نفخ بسیار کمی دارد و همچنین بسیار سریع است.

اگرچه CodeIgniter همراه با یک ORM ارائه نمی شود، اما دارای یک کلاس پایگاه داده انتزاعی با ویژگی های کامل و بسیار سریع است که از ساختارهای سنتی و الگوهای سازنده پرس و جو پشتیبانی می کند. برای قالب‌ها هم همین‌طور: حتی اگر می‌توانیم از یک موتور قالب خارجی یا PHP ساده استفاده کنیم، CodeIgniter یک کلاس Template دارد که می‌توان از آن استفاده کرد.

مشخصات فنی

راه اندازی: ۲۰۰۶

نسخه فعلی: ۴.۱، منتشر شده در فوریه ۲۰۲۲

الزامات فنی: PHP >= 7.4

نصب: composer create-project codeigniter4/appstarter your-app-name

وب سایت: codeigniter.com

مستندات: اسناد CodeIgniter

FuelPHP

FuelPHP

FuelPHP جوانترین فریمورک در این فهرست است. با گزاره زیر معرفی شده است:

Fuel PHP Framework یک فریم ورک سریع، ساده و منعطف PHP 5.4+ است که برگرفته از بهترین ایده های دیگر فریمورک ها، با شروعی تازه است!

FuelPHP مملو از مفاهیم و پارادایم‌های «جدید» است – مانند استفاده از HMVC (کنترل‌کننده نمایش مدل سلسله مراتبی) به جای فقط MVC. HMVC سازماندهی بهتر کد، مدولار بودن بیشتر، توسعه پذیری بیشتر و استفاده مجدد از کد را تشویق می کند.

FuelPHP ORM و ابزار خط فرمان خود را ارائه می دهد و جامعه کوچک اما بسیار مشتاقی دارد. حتی اگر FuelPHP جوانترین فریمورک ارائه شده است، قطعاً یک انتخاب برای تحلیل است.

مشخصات فنی

راه اندازی: ۲۰۱۴

نسخه فعلی: ۱.۹، منتشر شده در دسامبر ۲۰۲۱

الزامات فنی: PHP >= 5.3

نصب: composer create-project fuel/fuel --prefer-dist .

وب سایت: fuelphp.com

مستندات: اسناد FuelPHP

بهترین فریم ورک پی اچ پی برای مبتدیان

حتی زمانی که شروع به یادگیری PHP می کنید، می توانید استفاده از یک فریم ورک را یاد بگیرید. برای مبتدیانی که به دنبال شروع استفاده از فریم ورک پی اچ پی هستند، معیارهای انتخاب فریم ورک پی اچ پی با معیارهای توسعه دهندگان معتبر کمی متفاوت است. حتی اگر برخی از موضوعات ممکن است همپوشانی داشته باشند، زمانی که به دنبال خیس شدن پای خود در این موضوع هستند، مبتدیان باید به مواردی مانند این نگاه کنند:

سادگی و نصب چارچوب

مستندات

انعطاف پذیری

بهترین شیوه ها (سازگاری MVC، PSR)

محبوبیت

با در نظر گرفتن این موضوع، ما سه فریمورک برتر را گردآوری کرده‌ایم که نه تنها نصب آسانی دارند و دارای اسناد و انجمن‌های عالی هستند، بلکه بهترین فرصت را برای یادگیری و رشد به مبتدیان می‌دهند.

لاراول

لاراول به لطف انجمن عالی و مستنداتش، احتمالاً بهترین چارچوب برای شروع است. به اندازه کافی انعطاف پذیر است که حتی در یک مورد ساده و همچنین برای برنامه های بزرگ و پیچیده استفاده از آن آسان باشد. همچنین هر توسعه‌دهنده‌ای را بر اساس بهترین شیوه‌های کدنویسی و آزمایش در مسیر برنامه‌نویسی قرار می‌دهد.

Yii2

Yii2

چارچوبی که هنوز به آن نگاه نکرده ایم، فریمورک Yii2 است. این یک انتخاب عالی برای کسانی است که تازه شروع به کار کرده اند. این یک دستورالعمل نسبتاً ساده دارد که می تواند توسعه دهندگان را نسبتاً سریع راه اندازی کند.

اگرچه Yii2 یک فریمورک بسیار بزرگ است، اما عملکرد بسیار خوبی دارد و پس از نصب دو گزینه از فریم های برنامه را ارائه می دهد: پایه و پیشرفته.

تفاوت اصلی بین این دو (به غیر از ساختار پوشه) این است که الگوی پیشرفته دارای یک سیستم احراز هویت کاربر فعال است، در حالی که الگوی اصلی دارای کاربران هاردکد شده در مدل کاربر است.

در ابتدا، توسعه‌دهندگان می‌توانند با کد کمتری شروع کنند تا از فریم‌ورک استفاده کنند، و پس از آن، می‌توانند از این دو نسخه برای مقایسه استفاده کنند و امیدواریم یاد بگیرند که چگونه یک سیستم احراز هویت مناسب بسازند.

ما Yii2 را به فهرست خود در بالا اضافه نکرده‌ایم، زیرا می‌خواستیم پنج گزینه برتر فریم‌ورک را برای سال ۲۰۲۳ انتخاب کنیم. Yii2 یکی از رقبای برتر است و با فریم‌ورک‌های دیگری مانند CakePHP یا CodeIgniter برابری می‌کند.

سمفونی

Symfony یک فریمورک بسیار بزرگ و پیچیده است. پس چرا آن را در اینجا تحت بهترین چارچوب ها برای مبتدیان فهرست می کنیم؟

Symfony همه چیز در مورد ماژولار بودن است. به لطف تمام بلوک‌های سازنده مستقل در Symfony، می‌توانیم آن را به اندازه‌ای که می‌خواهیم کوچک و ساده یا بزرگ و پیچیده کنیم.

همچنین، توجه داشته باشید که بسیاری از فریمورک های مدرن PHP از اجزای Symfony در پس زمینه استفاده می کنند. با یادگیری این مؤلفه‌ها در Symfony، مطمئن می‌شویم که چارچوب‌های دیگر را نیز یاد می‌گیریم.

با تشکر از این آموزش در وب سایت Symfony، ما می توانیم یاد بگیریم که چگونه یک فریم ورک PHP با استفاده از اجزای مختلف سیمفونی بسازیم. این یک تمرین عالی برای مبتدیان است، زیرا درک درستی از آنچه در پس‌زمینه اکثر فریم‌ورک‌های PHP اتفاق می‌افتد، می‌دهد.

یک یادداشت سریع در مورد microframeworks

میکروفریم‌ورک‌ها – مانند Fat Free Framework یا Slim – نیز نقطه شروع بسیار خوبی برای مبتدیان هستند. آنها هنوز از همان الگوهای برنامه نویسی و معماری مانند خواهر و برادر بزرگتر خود استفاده می کنند، اما عملکرد را به حداقل ممکن کاهش می دهند.

با استفاده از آنها، می توانیم قبل از رفتن به مفاهیم خاص تر، موارد ضروری (MVC، کنترلر جلو، روترها، تزریق وابستگی و غیره) را یاد بگیریم.

تنها مشکل میکروفریم‌ورک‌ها این است که چون عملکرد بسیار محدودی را ارائه می‌کنند، ممکن است نیاز به نصب اجزای جدید یا تعویض فریم‌ورک‌ها خیلی سریع داشته باشیم.

بهترین فریم ورک های پی اچ پی برای توسعه وب

همانطور که دیدیم، واقعا چیزی به نام بهترین چارچوب برای توسعه وب وجود ندارد. آنچه وجود دارد بهترین چارچوب برای یک مورد خاص است. سه مورد از رایج ترین موارد استفاده را در نظر بگیرید:

پلتفرم های بزرگ سازمانی

نمونه سازی سریع

REST APIها

می‌توان بیان کرد که برای پروژه‌های سازمانی بزرگ که عملکردهای زیادی دارند و تیم‌های بزرگی روی آن‌ها کار می‌کنند، فریم‌ورک‌هایی مانند لاراول و سیمفونی مناسب‌ترین هستند، زیرا آنها عملکردهای زیادی را ارائه می‌کنند، جامعه بزرگی از کاربران، آموزش سطح بالا و پشتیبانی قابل اعتماد.

در مورد نمونه سازی سریع، فریمورک هایی مانند CakePHP و CodeIgniter بهترین گزینه ها هستند، زیرا برای این منظور ایجاد شده اند. نمونه‌های اولیه و پلت‌فرم‌های وب کوچک‌تر از سهولت استفاده و رویکرد مستقیم آن چارچوب‌ها بهره می‌برند.

و در نهایت، از نظر APIهای REST، میکروفریم‌ورک‌هایی مانند Slim مناسب‌تر هستند، زیرا در حال حاضر سبک وزن هستند و استفاده و درک آن‌ها بسیار سریع و آسان است. در پایان روز، اجزای مسیریابی، میان‌افزار و تزریق وابستگی تنها چیزی است که برای راه‌اندازی یک REST API نیاز داریم.

با در نظر گرفتن این موضوع، قبل از انتخاب فریم ورک PHP باید مطمئن شویم که پروژه ما در مورد چیست، زیرا هر فریم ورک دارای نقاط قوت و ضعف خاص خود است.

نتیجه

امیدوارم از این تحلیل عمیق در بهترین فریم ورک‌های PHP برای سال ۲۰۲۳ لذت برده باشید. قبل از اینکه کار را تمام کنم، می‌خواهم چند فکر سریع را برای شما در نظر داشته باشید که هنگام کار با چارچوب‌های PHP به خاطر داشته باشید:

چیزی به نام بهترین چارچوب برای همه پروژه ها وجود ندارد. یک چارچوب تنها زمانی خوب است که مشکلات شما را حل کند.

هنگام انتخاب یک فریم ورک، قبل از تصمیم گیری، مطمئن شوید که فریم ورک پشتیبانی می شود، به طور مرتب به روز می شود و جامعه خوبی پشت آن قرار دارد.

آزمایش کنید! مطمئن شوید که راحت هستید و از کار با چارچوبی که انتخاب کرده اید لذت می برید. اگر از کار کردن با "بهترین" فریمورک بدبخت هستید، هیچ فایده ای ندارد.

هرگز یادگیری را متوقف نکن! هرچه بیشتر با فریمورک‌ها آزمایش کنید و به لاستیک‌ها ضربه بزنید، بیشتر در مورد PHP یاد خواهید گرفت. برای این منظور، نگاهی به SitePoint Premium بیندازید، که دارای هزاران منبع آموزشی و طیف وسیعی از طرح‌ها از کاملا رایگان است!

سوالات متداول درباره فریم ورک های PHP

فریم ورک پی اچ پی چیست؟

چارچوب PHP مجموعه ای از کدها، ابزارها و کتابخانه های از پیش نوشته شده است که روشی ساختاریافته برای ساخت برنامه های کاربردی وب و وب سایت ها با استفاده از PHP ارائه می دهد. هدف آن ساده‌سازی فرآیند توسعه با ارائه اجزای قابل استفاده مجدد و اجرای استانداردهای کدگذاری است.

چرا از فریم ورک پی اچ پی استفاده کنیم؟

چارچوب‌های PHP با ترویج سازمان‌دهی کد، مدولارسازی و پیروی از بهترین شیوه‌ها، توسعه وب را ساده و تسریع می‌کنند. آنها اغلب شامل آپشن های ی مانند ORM (نقشه‌برداری شیء-رابطه)، سیستم اجزای مدولار، موتورهای قالب‌بندی و اقدامات امنیتی داخلی هستند که بهره‌وری و قابلیت نگهداری را افزایش می‌دهند.

کدام چارچوب PHP را انتخاب کنم؟

انتخاب چارچوب PHP به نیازهای پروژه، تخصص تیم و ترجیحات شخصی شما بستگی دارد. برخی از فریم ورک های محبوب PHP عبارتند از Laravel، Symfony، CodeIgniter، Yii و Zend. هر کدام را بر اساس عواملی مانند مستندات، پشتیبانی جامعه و ویژگی‌ها ارزیابی کنید تا تصمیمی آگاهانه بگیرید.

معماری MVC چیست و چرا در چارچوب های PHP مهم است؟

MVC (Model-View-Controller) یک الگوی طراحی است که یک برنامه کاربردی را به سه جزء به هم پیوسته جدا می کند: Model (داده ها و منطق تجاری)، View (لایه ارائه) و Controller (کنترل کننده ورودی کاربر و به روز رسانی مدل/نما). فریمورک‌های PHP اغلب از MVC پیروی می‌کنند، سازمان‌دهی کد، قابلیت نگهداری و مقیاس‌پذیری را ارتقا می‌دهند.

آیا منحنی یادگیری شدیدی در ارتباط با فریمورک های PHP وجود دارد؟

بله، هنگام اتخاذ یک چارچوب جدید PHP یک منحنی یادگیری وجود دارد. با این حال، بسیاری از چارچوب‌ها مستندات، آموزش‌ها و پشتیبانی جامعه را برای تسهیل فرآیند یادگیری ارائه می‌کنند. آشنایی با مفاهیم PHP و MVC می تواند انتقال را آسان کند.

امنیت در چارچوب های PHP چگونه کار می کند؟

فریم ورک‌های PHP اغلب شامل آپشن های امنیتی داخلی مانند اعتبارسنجی ورودی، خروج خروجی، حفاظت CSRF (جعل درخواست بین سایتی) و مکانیسم‌های احراز هویت امن هستند. پیروی از بهترین شیوه های چارچوب و به روز نگه داشتن آن برای حفظ یک برنامه وب ایمن ضروری است.

کدام چارچوب PHP مبتنی بر کامپوننت بهترین است؟

اگر به دنبال یک چارچوب PHP مبتنی بر کامپوننت هستید، ارزش آن را دارد که به Laminas (قبلاً Zend Framework) نگاهی بیندازید.

خبرکاو

ارسال نظر




تبليغات ايهنا تبليغات ايهنا

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبرکاو است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است