متن خبر

کدام شرکت‌ها در جهان و ایران جایزه استیوی برده‌اند؟

کدام شرکت‌ها در جهان و ایران جایزه استیوی برده‌اند؟

شناسهٔ خبر: 454751 -




جایزه معتبر استیوی (Stevie) در دنیای کسب‌وکار و شرکت‌های تجاری معادل جایزه اسکار در دنیای سینم است. شرکت‌های مختلف در سراسر جهان تلاش می‌کنند تا این جایزه را به‌نام خود ثبت کنند و کسب‌وکارهای ایرانی هم از این قاعده مستثنی نبوده‌اند. در ادامه نگاهی به تعدادی از برندگان این جایزه در جهان و ایران خواهیم داشت.

جایزه استیوی هر ساله با درنظرگرفتن مؤلفه‌های بسیاری ازجمله مدیریت سازمانی، برخورد با مشتریان، محصولات، خدمات و غیره به شرکت‌ها اهدا می‌شود. این جایزه دارای رشته‌های زیادی ازجمله «جایزه کسب‌وکارهای بین‌المللی» و «جایزه کسب‌وکارهای خاورمیانه و شمال آفریقا» است.

سالانه بالغ بر 12 هزار کسب‌وکار از بیش از 70 کشور دنیا برای دریافت جایزه استیوی نامزد می‌شوند تا با یکدیگر رقابت کنند. تعیین برندگان جایزه Stevie برعهده بیش از هزار کارشناس و متخصص در سراسر جهان است که خودشان در کسب‌وکارها فعالیت دارند.

برندگان جایزه استیوی در جهان

جایزه Stevie از سال 2002 شروع به کار کرده و در این سال‌ها به شرکت‌های بسیاری تعلق گرفته است که اشاره به نام همه آن‌ها ممکن در این‌جا ممکن نیست. بااین‌حال، در ادامه به برخی از برندگان این جایزه در رشته‌های مختلف اشاره می‌کنیم.

در سال 2023 شرکت‌هایی همچون IBM، لنوو، سیسکو و مسترکارت ازجمله شرکت‌هایی بودند که جایزه کسب‌وکارهای بین‌المللی استیوی را از آن خود کردند.

در سال 2023 در بخش بهترین کسب‌وکارها در آمریکا برندگان شامل سامسونگ، ورایزن، سیسکو، کداک، کوالکام، ادوبی، AT&T، اکتیویژن بلیزارد، والمارت، برگر کینگ و لاکهید مارتین بوده‌اند. البته این فهرست بسیار بلند است و این اسامی تنها بخشی از برندگان را تشکیل می‌دهند.

در طول بالغ بر دو دهه شرکت‌های بزرگ زیادی این جایزه را کسب کرده‌اند. برای مثال، اپل در سال‌های 2009، 2010، 2011 و 2012 جایزه استیوی را به کوپرتینو برده است. مایکروسافت نیز از سال 2006 تاکنون بارها این جایزه را به‌دست آورده است. این شرکت در سال‌های 2007، 2009، 2010، 2014 و 2022 اسکار جوایز کسب‌وکارها را به‌نام خود کرده است. البته افتخارات مایکروسافت تنها به این سال‌ها محدود نمی‌شود.

در دنیای فناوری بسیاری شرکت‌های دیگر نیز جایزه استیوی را به‌دست آورده‌اند اما این جوایز تنها به این حوزه محدود نیست. برای مثال، شرکت نفتی آرامکو عربستان در سال‌های 2019 و 2023 جوایز بخش جهانی کسب‌وکارها و همچنین در سال 2023 جایزه بخش خاورمیانه و شمال آفریقا را کسب کرده است.

البته هر یک از این شرکت‌ها در یک یا چند زیرشاخه خاص برنده جایزه استیوی شده‌اند. برای مثال، یکی از جوایز شرکت ادوبی در زیرشاخه اپ و وب‌سایت‌های مخصوص موبایل به‌خاطر محصول «Adobe Express برای کسب‌وکارهای کوچک‌تر» به این شرکت تعلق گرفته است. پس شرایط هر برنده می‌تواند با دیگری متفاوت باشد، و همان‌طور که گفتیم یک شرکت می‌تواند در چند زیرشاخه برنده شود.

برندگان جایزه استیوی در ایران

با وجود این‌که شرکت‌های متعددی از منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) تاکنون موفق به کسب جایزه استیوی شده‌اند و نام‌های بزرگی بین آنها به‌چشم می‌خورد، تاکنون جایزه استیوی به هیچ شرکت مطرح ایرانی تعلق نگرفته است و جای خالی این جایزه در ویترین برندهای بزرگ ایرانی احساس می‌شود. امیدواریم شرکت‌های ایرانی نیز بتوانند در این رویداد مهم بدرخشند و جایزه استیوی را به‌دست آورند.

خبرکاو

ارسال نظر




تبليغات ايهنا تبليغات ايهنا

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبرکاو است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است