چگونه گوشی خود را زمانی که اینترنت وجود ندارد مفید کنیم؟

خبرکاو:
وقتی اینترنت وجود ندارد، تلفن هوشمند شما ممکن است آنقدر هوشمند نباشد، اما اگر میدانید که احتمالاً جایی هستید که Wi-Fi یا سرویس تلفن همراه وجود ندارد، میتوانید تلفن خود را طوری آماده کنید که بیش از یک وزن کاغذی شیک باشد.
دانلود مدیا از قبل
می توانید موسیقی را از یک سرویس استریم مانند Spotify یا Apple Music دانلود کنید تا به صورت آفلاین به آن گوش دهید. اکثر سرویس های پخش جریانی به شما امکان می دهند چندین آهنگ یا فهرست پخش را برای استفاده آفلاین دانلود کنید.
همین امر در مورد فیلمها یا نمایشهای تلویزیونی از یک سرویس پخش ویدیو، مانند نتفلیکس یا Hulu نیز صدق میکند. بسیاری از خدمات به شما امکان می دهند تعداد محدودی عنوان را برای مشاهده آفلاین دانلود کنید.
همچنین میتوانید کتابهای الکترونیکی را از یک برنامه eReader، مانند Kindle یا Nook ذخیره کنید تا بعداً بخوانید. در مورد کتابهای صوتی هم همینطور است، اگرچه از نظر فضای ذخیرهسازی بسیار بزرگتر هستند.
بسیاری از برنامه های پادکست به شما امکان می دهند قسمت ها را برای گوش دادن آفلاین بارگیری کنید. برخی از پادکستها سالهاست که اجرا میشوند، پس کاتالوگ گستردهای برای کار کردن وجود دارد.
در حالی که ما آنها را به عنوان محتوایی برای ذخیره نمیدانیم، شما میتوانید مقالات یا صفحات وب را ذخیره کنید تا بعداً با استفاده از برنامههای «بخوان بعداً بخوانید» مانند Pocket یا Instapaper. اگر مجبورید با وسایل نقلیه عمومی که در آن پوشش اینترنت وجود ندارد، بروید، عالی است.
تحلیل کنید که برنامه های شما به روز شده و در حالت آفلاین هستند
بهتر است قبل از خروج از یک منطقه تحت پوشش اینترنت، تحلیل کنید که آیا بهروزرسانیهای معلقی برای برنامهها در تلفنتان وجود دارد یا خیر. انجام آن در اندروید و آیفون آسان است. در برخی موارد، برنامهها یا بازیهایی که مدتی است از آنها استفاده نکردهاید، نیاز به ورود به سیستم دارند، زیرا زمان جلسه شما تمام شده است. پس ، ایده خوبی است که برنامههایی را که فکر میکنید احتمالاً از آنها استفاده میکنید در زمانی که تحت پوشش نیستند باز کنید و مطمئن شوید که جلسه شما بهروزرسانی شده است و برنامه در صورت داشتن چنین ویژگی به حالت آفلاین خود تغییر میکند.
اگر اخیراً برنامههایی را نصب کردهاید اما هنوز آنها را باز نکردهاید، ممکن است منابع بیشتری وجود داشته باشد. فایل هایی که باید قبل از قابل استفاده شدن برنامه دانلود شوند. پس ایده خوبی است که ابتدا برنامه های جدید را باز کنید و از نصب کامل آنها اطمینان حاصل کنید.
از یک برنامه GPS آفلاین استفاده کنید
استفاده از یک برنامه GPS را در نظر بگیرید که به طور خاص برای استفاده آفلاین طراحی شده است، مانند HERE WeGo یا Maps.me. این برنامه ها به شما این امکان را می دهند که نقاط مورد علاقه را جستجو کنید و بدون اتصال به اینترنت، ناوبری گام به گام را دریافت کنید. Google Maps همچنین به شما امکان می دهد نقشه ها را برای استفاده در زمانی که خارج از محدوده سیگنال هستید دانلود کنید.
به خاطر داشته باشید که استفاده از GPS می تواند باتری گوشی شما را سریعتر خالی کند، پس بهتر است از شارژ کامل گوشی خود مطمئن شوید یا یک بسته باتری قابل حمل همراه خود داشته باشید.
مواد مرجع آفلاین را روی تلفن خود قرار دهید
شاید مهم ترین ترفند مهمانی گوشی های هوشمند ارائه دسترسی فوری به اطلاعات تقریباً هر چیزی باشد. با این حال، بدون اتصال به اینترنت، تمام این دانش دور از دسترس است. یا آن؟
به غیر از بارگیری تلفن خود با کتاب های الکترونیکی مرجع، می توانید مخازن دانش را برای استفاده آفلاین نیز در تلفن خود بارگیری کنید. یکی از ساده ترین راه ها برای انجام این کار استفاده از برنامه ویکی پدیا (اندروید و iOS) است. برنامه رسمی به شما امکان می دهد فهرست ی از مقالات ایجاد کنید و آنها را برای خواندن آفلاین دانلود کنید.
مطالب مرتبط: نحوه دریافت مسیرهای ناوبری (حتی آفلاین) بدون خرید GPS
با این حال، اگر واقعاً می خواهید دانش جمعی انسانیت را در تلفن خود جمع کنید، می توانید از برنامه دیگری به نام Kiwix آفلاین استفاده کنید. این نه تنها به شما امکان می دهد تمام ویکی پدیا را با شکوه 50 گیگابایتی آن دانلود کنید، مخازن مختلف دیگری نیز برای اهداف تخصصی وجود دارد. مانند دانلود «زندگی خارج از شبکه»، که ممکن است برای کسانی که خارج از شبکه هستند، پاسخ های حیاتی داشته باشد.
اگرچه ممکن است این بستههای منبع بزرگ به نظر بیایند، این روزها تلفنهای با فضای ذخیرهسازی 256 گیگابایتی یا بیشتر رایج هستند، و اگر تلفنی دارید که از کارت SD پشتیبانی میکند، اضافه کردن فضای ذخیرهسازی کافی برای ذخیره بستههای منابع متعدد آسان و مقرون به صرفه است.
ارسال نظر