سیستم تشخیص سیارک چینی وارد فاز جدیدی از ساخت می شود


ساخت فاز دوم آرایه رادار دفاع سیاره ای چین در حال انجام است.
پروژه «چشم مرکب چین» یا پروژه فویان شبکهای از آنتنهای راداری ایجاد میکند که سیگنالهای راداری را به سمت اجسام دور منعکس میکند تا سیارکها را تصویربرداری و ردیابی کند و تعیین کند که آیا آنها میتوانند زمین را تهدید کنند یا خیر.
فاز اول متشکل از چهار رادار با قطر 54 فوت (16 متر) واقع در نزدیکی چونگ کینگ در جنوب غربی چین در دسامبر گذشته تکمیل شد (در برگه جدید باز می شود) . سپس دانشمندان سیگنال های ماه را پینگ کردند تا امکان سنجی سیستم و فناوری های کلیدی آن را تأیید کنند.
مطالب مرتبط: سیارک ها چیست؟
اکنون فاز جدیدی برای ساخت 25 آنتن رادار که هر کدام با قطر 98 فوت (30 متر) در حال انجام است. پیش بینی می شود این کار در سال 2025 تکمیل شود.
"پس از اتمام ساخت و ساز در فاز دوم، ما قادر خواهیم بود یک سیارک با قطر تنها ده ها متر را در فاصله 10 میلیون کیلومتری [6.2 میلیون مایل] رصد کنیم. به عنوان مثال، از چه چیزی تشکیل شده است، سرعت چرخش آن چقدر است. زنگ تائو، معاون پژوهشکده فناوری رادار وابسته به موسسه فناوری پکن، گفت: و چه تغییری در مدار آن پس از ضربه خوردن دارد. اینها را می توان با فاز دوم تحت شرایط خاصی مشاهده کرد.
سپس فاز سوم برای گسترش برد تشخیص فویان تا 90 میلیون مایل (150 میلیون کیلومتر) آغاز خواهد شد. این پروژه از چندین آرایه کوچکتر برای شبیه سازی یک سیستم دیافراگم بزرگتر استفاده می کند تا امکان تشخیص اعماق فضا را فراهم کند.
داستان های مرتبط:
Space.com قبلا گزارش داده بود که اداره ملی فضایی چین آوریل گذشته اعلام کرد که در حال کار بر روی یک طرح دفاع سیاره ای است که شامل ردیابی اجرام نزدیک به زمین و راه اندازی آزمایش انحراف سیارک شبیه به ماموریت DART ناسا در چند سال آینده است.
از دیگر پیشنهادات برای قابلیت های ردیابی سیارک چین می توان به ارسال مجموعه ای از ماهواره ها به مدارهای زهره مانند اشاره کرد.
ما را در توییتر @Spacedotcom (در برگه جدید باز می شود) یا فیس بوک (در برگه جدید باز می شود) دنبال کنید .
ارسال نظر