متن خبر

سیاره فراخورشیدی به اندازه زمین در فاصله 72 سال نوری از ما مشاهده شد

سیاره فراخورشیدی به اندازه زمین در فاصله 72 سال نوری از ما مشاهده شد

اخبارسیاره فراخورشیدی به اندازه زمین در فاصله 72 سال نوری از ما مشاهده شد
شناسهٔ خبر: 266487 -




خبرکاو:

همه مراقب باشید: یک سیاره فراخورشیدی جدید در شهر وجود دارد.

یک تیم بین المللی از محققان در جستجوی سیارات فراخورشیدی در حال عبور (آنهایی که از روی ستاره میزبان خود از دید ما عبور می کنند) جدیدترین کشف خود را انجام داده اند - جسمی به اندازه زمین که فقط 72 سال نوری از ما فاصله دارد.

K2-415b، همانطور که جهان تازه کشف شده نامگذاری شده است، به دور ستاره کوتوله قرمز نزدیک K2-415 می چرخد. محققان این سیاره فراخورشیدی را در داده‌های تلسکوپ فضایی کپلر ناسا، ماموریت ثانویه آن K2 و جانشین آن، ماهواره تحلیل سیارات فراخورشیدی گذرا شناسایی کردند. در حالی که K2-415b نزدیکترین سیاره فراخورشیدی شناخته شده به زمین نیست، اما در مقیاس کیهانی، یکی از همسایگان نزدیک ما است. و این سیاره فراخورشیدی بسیار جذابی است که اخترشناسان باید مطالعه کنند.

مطالب مرتبط: 9 کشف سیاره بیگانه که در سال 2022 خارج از این جهان بودند

تریووکی هیرانو از دانشگاه فارغ التحصیل برای مطالعات پیشرفته (SOKENDAI) در ژاپن، نویسنده اصلی این مقاله، گفت: "سیستم K2-415 از این نظر منحصر به فرد است که K2-415 یکی از سردترین یا کم جرم ترین ستاره های شناخته شده برای میزبانی یک سیاره فراخورشیدی است. " مقاله ای در مورد این کشف، به Space.com گفت. در واقع، تنها چهار ستاره سردتر از K2-415 وجود دارد که به عنوان میزبان حداقل یک سیاره فراخورشیدی شناخته شده اند، از جمله سیاره معروف TRAPPIST-1 که دارای هفت سیاره فراخورشیدی شناخته شده است.

هیرانو می گوید: «یک انگیزه برای تحلیل سیارات اطراف چنین ستارگان کم جرمی این است که بفهمیم و روشن کنیم که آیا این سیارات درست مانند سیارات اطراف ستاره های خورشیدی شکل گرفته و تکامل می یابند.

ستارگان از نوع خورشیدی ستارگانی شبیه به خورشید ما هستند. از سوی دیگر، ستاره های کوتوله قرمز (همچنین به عنوان کوتوله های M شناخته می شوند)، بسیار سردتر و بسیار کوچکتر هستند. تصور می شود دمای سطح K2-415 در حدود 5250 درجه فارنهایت (2900 درجه سانتیگراد) در مقایسه با 9900 درجه فارنهایت (5480 درجه سانتیگراد) خورشید ما، با قطر 0.2 شعاع خورشیدی و جرمی فقط 0.16 برابر آفتاب.

در نهایت، هرچه سیارات فراخورشیدی بیشتری کشف کنیم - و اطلاعات بیشتری در مورد منظومه های ستاره ای آنها کسب کنیم - شانس بیشتری برای یافتن سیارات فراخورشیدی بالقوه قابل سکونت بیشتر است. K2-415b در منطقه قابل سکونت ستاره خود، یا در فاصله ای از ستاره ای قرار ندارد که در آن آب مایع در سطح جهان وجود داشته باشد. این سیاره فراخورشیدی بسیار نزدیک به K2-415 است، آنقدر نزدیک است که تنها حدود چهار روز زمینی طول می کشد تا یک مدار کامل شود. هیرانو می گوید: «اما این احتمال وجود دارد که سیاره دیگری در این منظومه در کمین باشد که در منطقه قابل سکونت قرار دارد.

هیرانو امیدوار است که K2-415b را بیشتر مطالعه کند و جرم و ساختار داخلی آن را تعیین کند. برآوردهای اولیه حاکی از آن است که این سیاره فراخورشیدی تقریباً سه برابر جرم‌تر از زمین است، علیرغم اینکه شعاع آن تنها 1.015 برابر زمین است. اما او همچنین می خواهد به مدار و معماری سیستم به طور کلی روی بیاورد.

«تاکنون تنها یک سیاره در حال عبور در منظومه پیدا شده است، اما اینطور نیست

او گفت: "مشاهدات بیشتر سرعت شعاعی و همچنین نظارت فتومتریک، می توانند حضور سیارات بیرونی را در منظومه محدود کنند."

مقاله ای در مورد تحقیقات این تیم برای انتشار در مجله Astronomical پذیرفته شده است و در حال حاضر در سرور preprint arXiv موجود است (در برگه جدید باز می شود) .

Stefanie Waldek را در Twitter @StefanieWaldek دنبال کنید (در برگه جدید باز می شود) . ما را در توییتر @Spacedotcom (در برگه جدید باز می شود) و در فیس بوک (در برگه جدید باز می شود) دنبال کنید .

برچسب‌ها

ارسال نظر




تبليغات ايهنا تبليغات ايهنا

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبرکاو است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است