
سامسونگ ویژگی جدیدی به نام Message Guard را معرفی کرده است که با محافظهایی برای محافظت از کاربران در برابر بدافزارها و جاسوسافزارها از طریق حملات صفر کلیکی ارائه میشود.
Chaebol کره جنوبی بيان کرد این راه حل "پیشگیرانه" دستگاه های کاربران را با "محدود کردن قرار گرفتن در معرض تهدیدات نامرئی که به عنوان پیوست های تصویر پنهان شده اند" ایمن می کند.
این ویژگی امنیتی که در پیامهای سامسونگ و پیامهای گوگل موجود است، در حال حاضر محدود به سری گلکسی اس 23 سامسونگ است و برنامههایی برای گسترش آن به سایر گوشیهای هوشمند و تبلتهای گلکسی در اواخر امسال که روی One UI 5.1 یا بالاتر اجرا میشوند، وجود دارد.
حملات صفر کلیک، حملات بسیار هدفمند و پیچیده ای هستند که از نقص های ناشناخته قبلی (یعنی صفر روز) در نرم افزار برای اجرای کدهای مخرب بدون نیاز به هیچ گونه تعامل کاربر سوء استفاده می کنند.
برخلاف روشهای سنتی بهرهبرداری از راه دور از یک دستگاه که در آن عوامل تهدید بر تاکتیکهای فیشینگ تکیه میکنند تا کاربر را فریب دهند تا روی یک پیوند مخرب کلیک کند یا یک فایل سرکش را باز کند، چنین حملاتی نیاز به مهندسی اجتماعی را به طور کامل دور میزند و نقطه ورود به دشمن را فراهم میکند.
اکثر اکسپلویتهای صفر کلیک برای استفاده از آسیبپذیریها در برنامههایی مانند پیامرسانی، پیامک یا برنامههای ایمیل که دادههای غیرقابل اعتماد را دریافت و پردازش میکنند، مهندسی شدهاند.
در نتیجه، اگر یک آسیبپذیری امنیتی در نحوه تفسیر دادههای دریافتی توسط یک برنامه وجود داشته باشد، یک عامل تهدید میتواند از این نقص استفاده کند تا تصویری مخرب ایجاد کند که وقتی به دستگاه هدف ارسال میشود، بهطور خودکار کد تعبیهشده در آن را اجرا میکند.
فقدان تعامل در حملات صفر کلیک به این معنی است که آثار کمتری از هر گونه فعالیت شرورانه وجود دارد، و آنها را به ابزارهای بسیار ارزشمندی برای ارائه نرم افزارهای جاسوسی با قابلیت نظارت بر افراد و جمع آوری انبوهی از اطلاعات حساس تبدیل می کند.

گارد پیام سامسونگ در برابر تعدادی از فرمتهای تصویر، از جمله PNG، JPG/JPEG، GIF، ICO، WEBP، BMP، و WBMP کار میکند و اساساً بهعنوان جعبهای عمل میکند که برای قرنطینه کردن تصاویر دریافتی از طریق برنامه از سایر بخشهای عامل طراحی شده است. سیستم.
بیشتر بخوانید
خبرکاو گزارش می دهد – نیما نامداری: اعمال محدودیت و فیلترینگ گسترده فرقی با قطعی اینترنت ندارد
این شرکت گفت: "Message Guard فایل را ذره ذره تحلیل می کند و آن را در یک محیط کنترل شده پردازش می کند تا مطمئن شود که بقیه دستگاه شما را آلوده نمی کند."
این ویژگی همچنین مشابه ویژگی iMessage اپل به نام BlastDoor است که این غول فناوری در iOS 14 به عنوان وسیله ای برای مقابله با حملات صفر کلیک از طریق برنامه پیام رسانی خود گنجانده است.
اپل، سال گذشته، همچنین یک تنظیم "حفاظت فوق العاده اختیاری" به نام حالت قفل را معرفی کرد که آیفون ها و آی پدها را در برابر "حملات سایبری بسیار نادر و بسیار پیچیده" سخت می کند.
ارسال نظر