سایت خبرکاو

جستجوگر هوشمند اخبار و مطالب فناوری

تصویر روز ناسا: آنالمای بعدازظهر

آنالما (Analemma) یک منحنی به شکل عدد هشت لاتین (۸) است. آنالما زمانی ایجاد می‌شود که موقعیت خورشید را هر روز در زمان معینی به مدت یک سال مشخص می‌کنید. در تصویر امروز ناسا چه می‌بینیم؟ برای ایجاد این آنالما یک دوربین سوراخ-سوزنی ۵×۴ در جنوب نیوزیلند رو به شمال آسمان نصب شد. از ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۲ تا ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۳، شاتر دوربین هر روز در ساعت ۴ بعدازظهر به وقت محلی باز می‌شد و صفحه‌ شیشه‌ای حساس به نور در ...

آنالما (Analemma) یک منحنی به شکل عدد هشت لاتین (۸) است. آنالما زمانی ایجاد می‌شود که موقعیت خورشید را هر روز در زمان معینی به مدت یک سال مشخص می‌کنید.

در تصویر امروز ناسا چه می‌بینیم؟

برای ایجاد این آنالما یک دوربین سوراخ-سوزنی ۵×۴ در جنوب نیوزیلند رو به شمال آسمان نصب شد. از ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۲ تا ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۳، شاتر دوربین هر روز در ساعت ۴ بعدازظهر به وقت محلی باز می‌شد و صفحه‌ شیشه‌ای حساس به نور در معرض نور قرار می‌ گرفت.

در دو روز انقلاب زمستانی و تابستانی، شاتر پس از ۱۵ دقیقه پس از نوردهی اولیه دوباره باز شد و تا غروب آفتاب باز ماند تا رد خورشید در پایین و بالای منحنی ایجاد شود. نقاط وسط منحنی (نه نقطه متقاطع)، نقاط اعتدال را نشان می‌دهد. البته این منحنی در مقایسه با یک آنالما که در نیم‌کره شمالی ثبت شده، معکوس است. امروز در نیم‌کره شمالی اعتدال پاییزی و اما در نیم‌کره جنوبی اعتدال بهاری است.