متن خبر

برخوردهای احتمالی: کاوشگر عطارد و فضاپیمای خورشیدی اطلاعات جدیدی در مورد زهره ارائه می دهند

برخوردهای احتمالی: کاوشگر عطارد و فضاپیمای خورشیدی اطلاعات جدیدی در مورد زهره ارائه می دهند

اخباربرخوردهای احتمالی: کاوشگر عطارد و فضاپیمای خورشیدی اطلاعات جدیدی در مورد زهره ارائه می دهند
شناسهٔ خبر: 266385 -




خبرکاو:

ماموریت‌های اکتشاف فضایی همیشه مقصدی برنامه‌ریزی شده دارند، اما گاهی اوقات آنها در مسیر سیارات دیگر حرکت می‌کنند.

دو کاوشگر - BepiColombo، به سمت عطارد و مدارگرد خورشیدی، در مسیر خورشید - اخیراً تقریباً در همان زمان از کنار زهره عبور کردند و در اوت 2021 از سیاره خواهر زمین بازدید کردند. مشاهدات ترکیبی آنها، اخیراً در مجله Nature Communications (در برگه جدید باز می شود) ، به اخترشناسان نگاهی نادر به عملکرد میدان مغناطیسی زهره می دهد.

موآ پرسون، اخترشناس دانشگاه توکیو، نویسنده اصلی مطالعه جدید، در یک بیانیه مطبوعاتی (در برگه جدید باز می شود) گفت: «BepiColombo دید کاملی از مناطق مختلف درون غلاف مغناطیسی و مگنتوسفر داشت.

مطالب مرتبط: عکس های زهره، سیاره مرموز همسایه

فضاپیمای اروپایی/ژاپنی BepiColombo در طول پرواز نزدیک خود در <a href= این سیاره در آگوست 2021 با زهره سلفی گرفته است. " class="lazy-image-van" onerror="if(this.src && this.src.indexOf('missing-image.svg') !== -1){return true;};this.parentNode.replaceChild(window.missingImage(),this)" data-normal="https://vanilla.futurecdn.net/space/media/img/missing-image.svg" srcset="https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/A33T9uZ9vuW6ZAb68XvPQf-320-80.jpg 320w, https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/A33T9uZ9vuW6ZAb68XvPQf-480-80.jpg 480w, https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/A33T9uZ9vuW6ZAb68XvPQf-650-80.jpg 650w, https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/A33T9uZ9vuW6ZAb68XvPQf-970-80.jpg 970w, https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/A33T9uZ9vuW6ZAb68XvPQf-1024-80.jpg 1024w, https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/A33T9uZ9vuW6ZAb68XvPQf-1200-80.jpg 1200w" data-sizes="(min-width: 1000px) 970px, calc(100vw - 40px)" src="https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/A33T9uZ9vuW6ZAb68XvPQf.jpg" data-pin-media="https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/A33T9uZ9vuW6ZAb68XvPQf.jpg">

فضاپیمای اروپایی/ژاپنی BepiColombo در طول پرواز نزدیک خود در این سیاره در اوت 2021 با زهره سلفی گرفته است. (اعتبار تصویر: ESA)

میدان مغناطیسی زمین دلیل اصلی موفقیت زندگی در اینجا است. میدان های مغناطیسی به انحراف ذرات پرانرژی که از خورشید به نام باد خورشیدی سرازیر می شوند، کمک می کند و از جو شکننده سیاره محافظت می کند. زهره چندان خوش شانس نیست - مانند زمین میدان مغناطیسی در اعماق هسته خود ایجاد نمی کند.

با این حال، زهره چیزی به نام میدان مغناطیسی "القایی" دارد که در آن باد خورشیدی با ذرات باردار در جو زهره تعامل می کند تا یک مگنتوسفر در اطراف سیاره ایجاد کند. مدارگرد خورشیدی درست خارج از این مگنتوسفر از کنار زهره عبور کرد و باد خورشیدی را در حالت آرام و دست نخورده اش مشاهده کرد. در همان زمان، BepiColombo از "منطقه رکود" عبور کرد، منطقه ای که پیش بینی می شود باد خورشیدی و جو در زهره برهم کنش داشته باشند.

داستان های مرتبط:

مشاهدات کاوشگرها با هم شواهد تجربی را ارائه کردند که نشان می‌دهد ذرات باردار در واقع توسط این منطقه کند می‌شوند و جو زهره را از فرسایش باد خورشیدی محافظت می‌کنند.

این همچنین یک یافته مهم برای سیارات فراتر از منظومه شمسی ما است، زیرا ستاره شناسان اکنون می دانند که راهی برای سیارات فراخورشیدی بدون میدان مغناطیسی داخلی وجود دارد تا جو خود را مانند زهره حفظ کنند - و پس احتمالاً حتی زندگی را در خود جای دهند.

نویسنده را در briles_34 @ (در برگه جدید باز می شود) در توییتر دنبال کنید. ما را در Twitter @ Spacedotcom (در برگه جدید باز می شود) و در فیس بوک (در برگه جدید باز می شود) دنبال کنید .

برچسب‌ها

ارسال نظر




تبليغات ايهنا تبليغات ايهنا

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبرکاو است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است