اکنون صحنه استارتاپ چین بد به نظر می رسد


در اوایل سال 2018، VC Mike Moritz در FT نوشت که «سیلیکون ولی اگر از چین پیروی کند عاقلانه خواهد بود» و اشاره کرد که سرعت کار در شرکتهای فناوری «خشمگین» است و چین «فرصتهای سرمایهگذاری در بهترین شرکتها» را ارائه میدهد.
کمی بعد، همه چیز منفجر شد. بدتر از آن، همانطور که FT در یک قطعه جدید اشاره می کند، بین همه گیری همه گیر، ترکیدن حباب املاک، تنش بین ایالات متحده و چین و مهمتر از همه، سرکوب گسترده دولت بر شرکت های فناوری، چین ممکن است هرگز به طور کامل بازگشت نکند، حتی همانطور که دولت ادعا می کند با تلاش های ادعایی خود برای پاکسازی انجام می شود. برای کارآفرینان ارزشی ندارد که چیزهایی را که از دست داده اند بازسازی کنند.
یک غول سابق به FT در مورد وضعیت امروز چین می گوید، کارآفرینان معتقدند که "پول آنها پول کشور است". در مورد مدیران VC و PE که به رونق قبلی دامن زدند، منبع دیگری به این رسانه می گوید: «حالا آنها افسرده شده اند. شما دیگر آنها را نمی بینید.»
ارسال نظر